[買了可以慢慢反省,不買卻只能後悔] Tomica / 車仔 討論區 24

1001 回覆
17 Like 5 Dislike
ins果啲應該有啩 不過我係喺元朗買
今次部初回有少少興趣
部fd2都係勁多人留
自從fd2炒起之後
啲人買type r 都係一盒12架定10架咁買
之後蟹曬
無一架可以上到fd2價位
前一陣子用$150買到akado fk2 hks
一出嗰陣又話會員車之類 好limited.

唔知真係落場砌邊個win
幾有誠意,唔係剩係改色同換一 set 四隻一樣的軨。前後有唔同,側面又有speed 字樣
AMG GT3
AMG,911同M6 GT3贏晒其他廠多數陪跑
聽聞每間舖得一本賣
啱啱去左一間問,啲staff完全唔知有依本野
預咗,所以見到要即刻買
出面話掃晒幾搶手,不過好似話批車身都幾多墨屎下
抽盲盒又中獎
呢排唔買住喇咁黑仔

一面正常啲,另一面離晒罩
得罪講句minigt架r34真係失準之作
轆又細左,尾bumper兩盞燈比例又怪,b柱又就咁得一條幼線
明明其他車出得咁好點解呢架會返返去r32果陣時咁嘅質素
架R34 oK WOR
係QC差D既
多圖注意
唔記得咗自己有訂Tomytec果架HONDA CITY, 行行下街走咗去買INNO64果架CITY TURBO ii雖然唔同款, 但同色
Tomytec跟白色電單車+人仔, INNO64跟黃色電單車

四面比較下, 唔知真車個大細有無分別, 但整體INNO果架大少少肥少少
車身marking inno多啲

內籠都係各有勝負
Tomytec手工乾淨俐落啲, 車窗大細, 透明度都做得比INNO好
INNO多花臣啲, 又可以開車頭同車尾

去到Dashboard部份, INNO令人驚喜嘅部份係竟然有貼水貼
Tomytec個模就細節多啲, 啲位好sharp

電單車仔方面, 繼續都係各有各好
Tomytec(白色)有跟人仔, 車身靚啲 (有HONDA刻字), 腳架可移動
INNO(黃色)車頭做得好啲, 無分模線, 令到車頭燈順眼啲
唔得嘅地方上面講左
我個人接受唔到
minigt有能力做得更好
希望黎緊堆日本車會做返好啲
唔好淨係超跑先做足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞