拳願奧米加集中討論區52

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
出頭鎚解鎖整到自己重傷,係咪已經埋好鐵頭佬之後準or決賽帶傷上陣會輸嘅原因
柔王唔柒呀
佢只係輸不殺同血薄
唔係打痴線佬好多人都打佢唔贏
屌你老母真係亂鳩咁黎
決賽面具男對光我/龍鬼
小宇宙弱化
頂唔順聯繫者啲對白勁撚柒
唔可以話弱化既
全世界都知小宇宙玩鎖
實有對策

加上體型上又有一定差距
咁樣比個玩泰拳既踢頭一腳
唔暈先奇

大意吧
四年前重傷小宇宙都可以避開晒解放龍紋嘅青龍刀,四年後被一腳KO

鎖血王比人踢一下就收皮
應該中嗰下即係鎖返緬甸仔隻腳,然後爆晒缸咁笑:我喜歡的是勝利
zone 冇, 預讀又冇, 重新升lv?
其實宇宙都係嘗試捉實=教練叫佢做嘅野
反而鬪神話鐵頭自滅
結果係捉唔實未跌穩已經俾人踢到腦震盪暈埋
暈左咪好,如果好似king咁俾人打完好似無野咁,更加唔合理
呢集格硬兜都兜到既,因為係行煉獄套規則冇得殺人,所以谷唔晒兩邊d 潛力

其實個節奏愈來愈控制唔到,當初拳願無規則之下 係會死人既,死鬥黎。加下無啦啦退化返做比武較量 仙術、熱武器、冷武器同 一般武術之間個balance差到已經就快講唔通
你呢個評論最中肯
比高一個量級踢中下巴 會輸真係唔冤枉
諗起有次拳願post 嘈交就係嘈進化小宇宙有幾勁

果陣有一派講到進化完秒硬黑警,依過之後真係得啖笑預判is overrated

不過爆吓冷先有拳願風格嘅,係打得兩話有啲短得滯
黑警就算啦
如果打拳願賽制柔王肯定係4強
係撞正煉獄賽制濕鳩+不死人先輸
點解無用預判
諗住靠普攻打贏?
佢哋兩個打算係咁
對比之前咁多場
至少都有啲戰術可言
期待下場理人會有腦
油王代入今話小宇宙,撻鐵頭功落地無事、起身一腳KO油王,唔好話避或者反擊,果腳連小宇宙都無反應
爆血後仰應該係個頭有傷口再撼落地下啲反作用力 點睇都唔係小宇宙反擊 不過同下一頁個踢擊真係有啲唔連 加多一格會好啲
唔合理鎖血又比人話鎖血王 而家無鎖血又被人話
抵死死gay龜頭小宇宙輸咗
作者而家勁懶
阿修羅果時都會諗下點counter 人地啲絕招
而家諗都唔諗 zone 又唔出 預判又唔出
小宇宙明知人地個頭硬就大大力打落去
諗起usman早幾日都係被人一腳收工,又幾寫實
仲要同量級都一腳,小宇宙同鐵頭佬差2個量級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞