自己一個去左韓國整容2

368 回覆
188 Like 18 Dislike
下巴短可愛 啲日本妹會削下巴
支持絲打 整眼同鼻至少即刻變中上level
照鏡都開心啲
睇一樓見到好似好多細節都係醫生做當刻先決定(鼻高度, 鼻頭)
樓主本身有冇對理想效果嘅expectation?
睇過整鼻嘅人分享 有講到操刀醫生同自己審美貼合好重要
因為大家理解嘅「靚」同「自然」未必一樣
例如有人只係想個鼻由30分變60分 但醫生最後整到90分
個鼻靚係靚 但未必同其他五官協調
效果反而係怪
最好可以比啲同自己想要嘅類似風格個醫生睇
一定要同醫生溝通多啲 確保佢明你想要乜
整得靚 改運
好快可以買豪宅
你嘴凸wor 使唔使做埋隆下巴
想知樓主個胸係咩cup?
覺得係香有胸係大曬
整胸又會唔會風險底啲?好啲平啲易啲?
隆胸其實仲危險(個人覺得
一係就放矽膠
一係就自體脂肪

抽脂係韓國高危項目
請問樓主有冇遇到唔開心嘅事係因為你嘅外表?
原來如此
但你胸部如何?
覺得如果有b
靠化妝同著得性感啲,應該生活都會好過啲
同溝到仔

利申: 得a
因為好驚隆胸後果所以都冇唸住做
慢慢接受溝唔到仔啦
通常見人樣衰都係臉形同個嘴出事,鼻只係加分位

鼻係你塊面係中間 咁都只係加分位
整到咁翻黎,就變大贏家
臉好瘦, 但嘴角開始dup
做hifu又驚塊臉愈來愈凹, 有咩可以做?
埋線拉提
lm
想睇啲韓星整容分析
支持樓主
想問樓主問診診金大概每間幾多
會唔會呢度加埋翻譯已經要使好多
想知整每一part要幾錢,整果part既價錢韓國同其他地方既分別
我都覺 未整個鼻樑其實都OK 樓主似鼻基底凹陷多d
鼻你都夠膽整 點解唔敢整下巴嘅?
冇咁明顯?整高咗個鼻唔係會顯得面頰更加唔飽滿咩?
對波唔駛整?
今日去左醫院做body check
1. chest x-ray
2. ct
3. 抽血
4. ECG
5. 驗孕

做少少基本檢查,睇下做唔做得整容

e+就去食lunch
嘴凸一定會冇咁明顯 而面頰凹係令臉部扁平嘅一點 好似歐美女星面頰都可能唔圓潤但好睇就係因為鼻高同下巴 所以整咗鼻就會令整體冇咁扁平

但在我角度就覺得既然呢兩個位先真係需要改善 就應該三思應該整鼻定係再睇睇面頰同嘴有冇改善對策 例如箍牙
有冇ball park隆鼻幾錢 都想做但係budget得40k
睇下你想搵出名醫生定點
台灣無咁出名醫生有機會做到
但不如草多少少先
今次個trip 我overall 準備左100k
我個鼻正面好糟糕
即係豬膽鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞