Elon Musk搞咗Google聯合創辦人Sergey Brin既老婆

189 回覆
116 Like 10 Dislike
應該要去幫個仔驗下DNA
咪笑佢啦
有時真係會打漏個n
Jonhnnny deep
3P?!
應該屌過Amber Heard喇!
上次Johnny Deep庭審咪播左Elon Musk同Amber Heard搭Lift去Johnny Deep豪宅扑野
證明佢最喜歡挑戰
屌 係青頭仔先咁介意
Musk真係連登仔典範,連登仔吹捧嘅投資佢做齊,連登仔玩女嘅standard佢身體力行
以成就嚟講,Google大過Tesla好多。Google Search Engine係改變世界,幫無數人節省無數既時間,電動車恒大都識做。
用Google translate 反擊

https://mobile.twitter.com/SawyerMerritt/status/1551585679284518918

班左癌賤到作故仔造市,SEC就實扮睇唔到
上面炒車既唔見晒
以Elon musk性格係假既神早搵左律師啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞