[小薯茄開騷+出書喇] Pomato 小薯茄討論區 (16) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
高ok 得肥唔掂
本身上年開頭都覺得朱mic 唔好睇
但呢半年覺得佢越來越好
之前host 個問答大賽會諗到好多gag位串參賽者
ig 啲片又幾好笑(可能我少睇外國啲reels)
不論遊戲片同最近個旅遊vlog
有佢係到會fun 啲少好多尷尬位
最明顯係個旅行vlog, 童J 拍過一次
老實講果條尷尷地,拍到佢地好似生外咁,第一次出果陣我無睇晒
今次呢條啲互動有少少warm
都有可能今次幕後出左手,剪走晒啲尷尬dead air 位都唔定
炒又over左既
不如調佢去幕後,拍戲需要配角既可以搵佢演(好似初初試當真Ern9咁)
唔好當佢係幕前/明星咁培養,搞咁耐都彈唔起真係要認一認命
女朋友feel
其實唔覺得係完全唔掂喎 初頭係好尷尬 而家唔知係睇慣咗定點 覺得已經自然好多 況且 點解冇啦啦覺得會有人走 對佢地有啲信心
你話肥蚊定朱mic調幕後先
朱mic而家開始上力 #902都講到佢搞得吓笑嚟又唔kam
至於肥蚊係補返醜角位 佢做得呢個位 就唔會好似其他人咁紅 但係呢個位點都要有個人去做
唯有希望搞Finally可以令佢搵到多一個方向啦
調幕後同間中出黎演下醜角,冇衝突嫁
以前啲人咪又係話呀J尷尬唔掂
未睇慣姐
https://youtu.be/QkSjpLWKapM
麗英真係多才多藝到勁投入
幾relax
初學者嚟講已經演得好好
尋日睇ig story
以為高ling 上咗紅館做嘉賓
https://www.instagram.com/p/CheXSECLZWq/
睇嚟好快有新一集party game
眼鏡冰
見到自己個位 好似又ok
有免費飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞