novoland 加推喎

49 回覆
4 Like 4 Dislike
班盲淡真係好撚恐怖,完全搞到成個房屋台低質到仆街,真係少上為妙
條廢淡十足十公屋d懶醒果d廢老
依為自己好醒,係到盲屌句句都都夾雜住粗口
條友衝出黎話比人知佢係死窮撚無買過樓
認真講,釣魚盤未買過樓都知咩料喇,只要你有睇過樓就會中過招,幾年前我睇樓見到釣魚盤 都成日比D AA狗扼左我打左過去,跟手拎左你電話就比佢sell 其他盤,佢天真到拎個釣魚盤打J 話個價跌左好多
又加多123伙

新地識玩
3號價單售價由386萬至1097.1萬元,呎價15,595至18,150元,維持最高15%折扣,折實價由328.1萬至932.53萬元,折實呎價13,255至15,427元,市值逾7億元。同時亦公布銷售安排,將於周六首輪開售,並推出336伙應市。

條友自稱睇肉台五毛總指揮 但走去考紀律部隊

然後柒到扮唔記得有考過

比人擠牙膏撚到一半 仲直接擘大眼講大話 聲稱當時考嘅「散仔」係其他政府工
大西北冰封
廢淡真係廢淡
廢到散仔都考唔到
又俾人起到底連散仔都考唔到,仲好意思係到扮大袋。
班源3淡樓都未睇過,見到人地網上假盤,轉名盤/兇宅附近,一見平過市價就即沖出黎。
俾人笑就玩泥漿,9唔搭8拉開話題,洗版完場。
搞到成個房屋台d post都無哂討論價值。
336伙
依家回佣回到幾多?計埋發展商比AA既佣?
想入飛
有意tg
https://t.me/iwonttellu
佢好似自稱移左民
1號價單大兩房又係57X萬
2號價單細兩房又係57X萬
點會冇加價
佢自稱移民嘅 係同佢share ac嘅朋友喎
佢真係句句都要夾雜住粗口
公屋仔真係
真係樓都未睇過先會中呢d on9野,唔差在上埋28house cap d 假盤圖
等唔洗隔離就即刻買張機會去新加坡影張相鞭9你屍
大單位呎價正常係會平過細單位
個格就岩做散仔,但就廢到散仔都考唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞