生仔冇屎忽嘅五毛名單

560 回覆
241 Like 10 Dislike
又深潛…

我屌你老母!你估我似你咁24個鐘都望住電話搵食呀?
又深潛…

我屌你老母!你估我似你咁24個鐘都望住電話搵食呀?

我如果唔係詐醒咗睇下部電話,我先唔得閒show你隻死狗呀

唔好引他人d文,我問緊你野,同你屈人五毛兩單野

人地點質疑我答左,係我同佢之間的事

你係 LIHKG開post 唔關其他人事?
除非係你地 私下自己PM

因為呢個post係屌緊你屈人

同埋抹黑歷史為假歷史,唔好顧左右而言他,用人地d討論內容轉移視線,而家係問緊你9527~本人我d野點樣假歷史,係問你睇法而非他人,亦唔係叫你將其他人的爭論當護身符!

依個post係 五毛名單

唔係你心中的五毛名單,你係用你套標準強行屈我…而我唔同意,你就認為一係攻擊,一係我唔好上連登!

我係 OP 1000歲(人瑞)?

Sorry巴打我早訓冇追post, 你都快訓早啲頭,同隻死五毛講嘢只係曬時間,比埋錢佢賺
~9527, 呢個post嘅主要目的係希望多啲人知道呢班契弟,盡早block曬佢地,唔好浪費自己寶貴時間同佢地講嘢
平時秒覆宜家冇覆,相信民國復興已遭天讉,暴斃於電腦臺前
話咁快就有五毛入黎

支那5毛狗入多啲嚟咪仲好
方便巴打一次過block晒

pish
9527同民國復興
你兩個再嘈落去就當你地為咗轉移視線而扯貓尾
兩個一齊視作五毛

有人提到舊登有條契弟叫夢醒時分
嗰個係正宗五毛
初期不停吹奏支那解放軍點勁點勁
後嚟更加不停開國民黨抗日post希望洗底
同時混淆視聽以為人地睇唔穿佢係五毛

後尾好似少咗出嚟
吹奏支那軍就由高癸株式會社接力
而呢面亦有五毛嘅行民風格同高癸條撚樣異常相似
都係一味用數字、標點、表情洗版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞