TWICE討論區(211) 恭喜TWICE全員續約成功之0826終於團體comeback!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
睇完師妹個timetable, 我地嗰個都唔知似咩
又唔po ig, 由得twicetagram 封塵, 淨係用嚟po reels當tiktok咁用
以前得twicetagram唔想佢攞黎做宣傳搞排版
而家有得俾佢用又唔用
TTT兜水 Match
po左ig
Ig都唔po真係抵屌
啲設計都好唔用心
唉屌
已經撞左咁多團
公司可唔可以比啲心機
唔好浪費左家姐solo咁成功嘅buff啦
公司喺令人失望方面從來唔會令大家失望
雖然出得teaser 多唔一定代表好
但希望可以keep住有嘢俾人討論先
依家隔咁開先po 小小嘢
https://lih.kg/xECxuRX

完美驗證真係冇人知
唔明
冇仔細睇姐 睇哂成張Schedule poster點會唔知 11th Mini Album
啲人以為出嗰張time table 係solo 後續
如果有noise 就唔會咁樣誤會
因為宜家得Schedule咩都未有姐 上個月果日 日頭話續約 夜晚話團cb 都冇Noise嘅話都冇嘢好講 總會有人冇興趣/冇留意
事實係韓飯屌緊三本部話普羅大眾唔知佢哋要cb
以前啲cb 除咗大字報
其實每次都有新聞出話幾號cb
大概咩concept 拍咗mv未
呢兩次cb 乜都冇
上一次都淨係講咗話預售幾多就完
咁樣真係基本得fans 會知

比人討伐緊
我睇Twitter有韓溫屎話連地鐵嗰啲電子海報都冇,以前明明好多的
續約嗰陣講嘅provide full support for Twice to grow as a global top girl group 去左邊?
明明家姐solo做得咁好 跟住一樣做就得
JYPE嘅global = 日本同美國
但都唔覺呢兩個地方特別多宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞