失業貸款增至$100000(6)

600 回覆
9 Like 6 Dislike
有冇師兄用過渣打申請
派彩 上個禮拜5先加借申請 今個禮拜二上mc 今日就派彩 前後用⬅️一個禮拜 快撚到恆生
希望順順利利

我兩個禮拜冇消息已經轉會,如果冇戶口可以開個,唔好嫌麻煩,支銀根本冇心幫你整
轉咗會 今個星期整而家仲交埋上去 所以好建議你轉恒生 如果冇卡 真係整返張仲好
本身自己都少用恒生 雖然有整戶口
整個恒生戶口再整失業貸款 都應該快過中銀批
上個月24號quit左 諗住等8月尾申請 睇返自己好似都合資格 不過都想問幾樣野
1. 舊公司前幾個月出糧都係用入錢機入落戶口 冇show公司名 會唔會有影響 但一路有供mpf 應該對返mpf 紀錄就冇乜問題?
2. 本身返緊兩份工 1份就前面講個份quit左個份 第2份返pt 呢家仲返緊 pt autopay出糧入戶口 但每個月幾千 佢係咪唔影響 因為pt唔係主要收入?
3. 今個月頭戶口好多轉帳(朋友過錢比我) 太多轉帳紀錄會唔會有影響?
暫時睇都話恒生申請到收錢最快 咁岩我呢家都係用緊恒生做出糧戶口 呢家都等緊舊錢救命 所以跪求意見同埋最後都想問下預遲少少申請會唔會比一夠失業兩個月即刻申請比較好?
咁我仆得街啦,6月11先申請,咁咪九月先到我餓撚死啦
行山係咪要落分行簽份文件?
如果你本身有户口就上網就整到

冇就落分行交件整户口先之後再整
有啲經行山申請嘅申請人要落分行簽份DDA form
咁應該係我好彩
都大機會,因為我打上去問嘢係個幾星期先有人覆
中間來來回回咁就個幾月
5月4申請支銀 依家都無聲氣 6月尾開始返新工
搞到想轉會又轉唔到 仲要驚無啦啦比佢取消 屌你老母
點投訴
星期一開始每日打電話上去屌柒佢,加投訴先
得中銀戶口,如果要轉會係唔係要個間銀行既戶口? thx
屌你老母支那銀行 5月4號申請到今日無啦啦取消
日日打去就叫我補文件 補完又無人跟進
撚足我三個月 啱啱開始返新工 想轉都轉唔到 等住啲錢救命
應該係
睇下有冇其他Ching 清楚啲 可以答實你
Yes ,但依家恆生匯豐用手機開戶口應該十分鐘搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞