(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(175) 奧厄奧厄奧厄 tora比towa更好

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
??有乜衝突 咁依家咪三個都唔值得可憐第一日上黑暗串?
有冇咪醬發癲果個tweet睇下
點解d人會貼魔女同角黎串佢?
唔係有人貼,係twitter個推薦會按user interest推D圖出黎
同埋屌你真係懶鬼黎就咁google「みけねこ 魔女と角」 就搵到都唔搵

唔識日文呀ching
無,你話點咪點囉
同埋都唔係話想認咩老唔老屎忽,不過黑暗串開串第一個po我就係到
事但啦
唔會係山田吧 啱啱入嚟 冇咩交集
咁多位 請記得 apex係有duo排嘅
一定係山田呢個妓女
唔會係shion
不嬲想講大家有時間笑E樣笑果樣不如認真學下日文明明跟下台係堅練到listening,有鍾意睇嘅V件事又enjoy
但我知道E到九成人都係睇巴哈/K島就以為係事實全部然後尻up,最多就上埋5ch/睇下女神板呀果D濕尻まとめサイト,無人care件事實際係點之類
我都無否定E點,純粹講緊三個人一齊玩機會大D姐
咁識(食)下女好平常姐,無話洗好深交嘅
山田同shion?
前世已經好撚熟架啦嘛,我記得E到都有人講過
角關Shion 咩事?
角關山田事
玩完
已經知道角嘅身份係邊個 想知再講。

貓姐一定冇錯!
角卷綿芽
佢E堆都係屌柒D anti姐,老實講我又唔覺得反擊有咩錯
不過講開又講,「有人表面上扮哂好人背後壞事做盡」E樣野,佢講左好多次下
實際係屌緊邊個就無人知了
講講下搞到我自己都開始有D信
角=個角色有角=個角色個名有角=角卷綿芽

再聯想羊有咁多年嘅男朋友= mfmf
羊同露因為同事關係 互相認識 再一齊暗地打Apex
因為要三個人打好啲所以識咗Mfmf
咁當然露俾Mfmf 吸引到 從此一發不可收拾咁愛上咗

咁個問題嚟喇 羊嘅男朋友究竟係邊個?

答案就係會員Watame 老公= mfmf
係唔係yagoo條能樣呀表面人畜無害
老女人活該被中出即飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞