[NSWER] NMIXX討論區(4) - 幾時再Comeback 等到頸都長

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
但佢第7日一定照出
咪即係前提係要識答條問題 好似早兩日咁就唔駛玩
後者
由佢哋表演 普通極有限
我唔想再得出 表演呢隻歌真係哂撚哂佢哋實力呢個結論

不過應該都係MIX POP 係唔會普通 一係好一係差
希望唔駛見到THE HUB呢個名
我諗你會失望

早兩日tg 見到

A member from “The Hub” has liked NMIXX’s teaser poster for their 2nd single album “ENTWURF” on Instagram. The Hub produced NMIXX’s “O.O”

It looks like there’s a high chance NMIXX’s comeback title track was produced by The Hub.
雖然其實表演O.O係好show到實力
不過睇佢哋Cover其他好聽嘅歌 成件事昇華哂 就覺得唱O.O真係好可惜

其實上次有人話佢哋去左JYPE 我已經預左8,9成係佢哋

只係我唔想相信
再用THE HUB真係好大嘅賭博
做定心理準備

puzzle 1橫1直答案 = 2首歌風格
2個twitter ac = 2個風格嘅預告
其實一早有 我只係想呃下自己 希望呃呃下會變真
我會 不過我都係Prefer stage/電台多過就咁聽
其實我覺得隻歌由佢哋唱唔係咁差嘅 不過係想睇佢哋用正常歌cb一次會有咩反應
都係果句 上次反應咁...今次再用 真係好賭博
希望會mix 2首好聽嘅歌啦同時希望d轉折位唔好咁奇怪
只想首主打正正常常就得架啦

我覺得有冇又點 都冇Say
希望SQU4D賭贏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞