娛樂台許軼(Rejena Simkhada Collar Day)討論區3

1001 回覆
139 Like 43 Dislike
推爆
我愛許軼
問fc借埋手牌舉???
抵你食放題食到曱甴
許軼
抵你輸到仆街全家跳樓

🌀曼秀雷敦潔面乳廣告應援第二彈 🌀

💙免費應援💙
一款紙扇
(每人限取一把)

【派發詳情】
日期:7月17日(星期日) 直至 全部派發完畢
時間:以應援店開店時間為準

【應援店】
港島
1. 茶星人
筲箕灣東大街59-99號東威大廈地下12A號鋪

2. 西城電腦遊戲店
灣仔東方188商場263號店

九龍
3. CCCCC Se/ect
彌敦道100號The One L601

4. 煲底
尖沙咀金馬倫道38-40號金龍中心3樓

5. Leisurely Bakery
紅磡蕪湖街155號地鋪

6. 圓仔記
彌敦道688號旺角中心2樓SB05號鋪

7. 阿里郎 熱狗棒
旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖

8. 港心絲
藍田匯景廣場3樓39號鋪

9. 茶星人
成業街7號寧晉中心東廣場地下G18號舖

新界
10. 茶星人
荃灣西荃灣享和街61-63號地下C舖

11. 茶星人
石門安麗街18號達利廣場G樓4室

12. 茶星人
元朗鳳攸東街9號好順意大廈地下10號鋪

13. 鮮.萃茶
屯門屯利街1號華都商場2樓華都大道2B-17號舖

🌀曼秀雷敦潔面乳廣告應援第二彈 🌀

🫶🏻特別版應援🫶🏻
兩款🧩綠色/幻彩燙金小卡🧩+一款透扇💨

《領取地點及時間》
日期:7月30日 (星期六)
時間:下午4-6時
地點:C86 @ 尖沙咀天星碼頭(7-11旁)

《領取方法》
🌀於領取地點出示由24/6至20/7期間購買曼秀雷敦男士系列草本控油潔面乳嘅實體單據或網上訂單,即可領取一份應援物,包括兩款綠色/幻彩燙金小卡及一款透扇

🌀一張單據=一份應援物,每人最多兩份
🌀曾經領取過第一彈小卡嘅單據可以重覆使用

《注意事項》
- 應援物數量有限,派完即止,一切實質數量以應援店為準 🤍

- 大家攞應援物嘅時候記得要有禮貌地向店員詢問同埋講唔該呀🤍

- 疫情之下大家都唔容易,有能力嘅話都可以支持下啲良心小店💛🤍

- 大家記得戴好口罩,保持社交距離,攞完就盡快散開,避免人群聚集🤍

- 應援物雖然有限,但會按大家反應再調整數量或加印,天氣炎熱希望大家唔好過早排隊或者喺等候嘅途中催促店員😢🤍
許軼
Rei
新po lm
咁柒
@美國佬
聽日等日清出完event 提我置頂dfc 把扇
許軼愛我
Who ar
想睇琴晚許軼全身相
佢似食開屎
佢琴晚金像獎個碌勁仁。
去到仲有就借

拎咗紙扇聽日用
拎透扇果日唔得閒
唔急 感謝
你有無會tee????
樓主259
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞