1人N件Amazon 抵買之選 (25)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
3頻vs2頻最後買左xt12 放係到又靚仔
英馬prime day
我好似2年前冇喇喇一起身狂打乞痴同流鼻水即刻係日馬買左部大金空氣清新機,(高果部, 黑色) 果時直運上門TOTAL好似3千幾. 唔到你唔信一買左後就冇再流鼻水同乞痴........................注意係我買左後冇事唔係開著後..........
睇嚟部大金空氣清新機第二功能係吉祥物,一買左乞嗤鼻水都好返
lm
明顯係用黎安心機
即係就算唔開箱擺喺度都會好返
因為世界工廠停運了
用得集運就係焗用冇直運架啦講到好似有得揀咁
Amazon photo比左10蚊credit
又要迫住買野
有無巴打試過咁樣? 我買apple tv, 依家佢有得比我揀refund / replace,我想要件貨,應該點揀好?

Your package may be lost

We're very sorry your delivery is so late. Although it may still arrive, you can request a refund now.
同 alexa 講想要貨啦
收到,唔該曬
連登清新機 係唔係用兩腳換三腳就用到
連登清新機又邊部
https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B08QVLMKF1?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

曾經打算買,
但個濾網好似唔係H13 HEPA,
所以打消左念頭。
咩嚟
其實年年都有唔同...
反而新 account 好易鎖 account

利伸︰呢兩年 BF 都駛成皮...
其實 Plasma 本身係會令到 D 塵搵地方痴...

利︰想買多部已經發現冇左特價了。
點解我prime day買既sn850可以仲未出貨咁撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞