8歲女童跟媽交換秘密 驚吐「我幫爸爸吸出史萊姆」

279 回覆
693 Like 37 Dislike
那個叫做蛞蝓哦
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外,就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍,一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交,老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss,再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛,台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛,個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿,所以話,呢個地方真係十分淫亂。
「羅伯」羅長清長子:父親非多管閒事 當時想以手機拍攝「暴徒」 希望協助警方取證 稱「暴徒」要為父親的死負最大責任
https://lih.kg/3072970

好似呢件咁
台灣最美的風景…
打和super
仲有無多d比監躉手joke打飛機
花蓮追返一分
好撚癲
講咗唔好,但係對方係有權威嘅人,都係要含
仲以為結局係真係玩緊玩具係老母太敏感
這就是台灣
亂輪 戀童

先得一分
性愛之國
測謊咁撚戇鳩,台灣最美的果然是人
台灣真係
令我諗起一套戲 類似講個邪惡細路, 屈個大人摸佢, 成個鎮無人信個大人, 個大人好似係教書? 成個人生改變晒, 就算個細路後尾認左講大話都無用, 全世界見到佢都會有條刺, 始終我地傾向細路唔會作呢d 大話...

呢單我都信係大人有做到
小羅莉唔會講大話架
你試下囉
係時候更新吓

加埋自己個女
香港都有唔少啦你樓下即刻有人覆你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞