新黑寡婦Florence Pugh穿透視露點捱駡

226 回覆
54 Like 228 Dislike
拎樣貌呢d天生野同亡著呢d後天改到既野黎比較
你俾連登仔屌左咁撚耐你都唔識用下腦既
BAM
個波好似肥仔波
仲有JJ
呢兩張相除左老左冇咁多骨膠原,完全睇唔到個分別係邊

Scarlett Johansson 做童星果陣,已經比Disney 話太靚冇得拍 The Parent Trap

咪囉,我都唔明點解佢會鬧男性。明明鬧果班肯定會係班女
My body my choice
問題係唔靚丫嘛
哩個post 屌個班男定女多
珍 好核突。。。
咪係
正如肥仔你都會叫佢著返衫啦
講咩咁多廢話

只有分靚定唔靚
著得唔好睇唔比評論
咁你又做乜評論我講既野
女權撚hang左機啦
你個邏輯就係唔靚要收埋之嘛
關後天先天咩事
先天就會唔靚都變靚?
衣著同樣貌咪又係用同一套審美標準judge
同埋你話條裙露咗胸出嚟所以唔靚
收返埋就無事
咁好明顯唔係條裙有問題
係所謂唔靚嘅胸部有問題
胸部咪身體囉
身體咪就係你講嘅天生囉
咁我拎金鐘連登仔身體嚟比有咩問題?
根本你自己都贊同先天嘅身體係無問題啦
自打嘴巴
你up乜柒者,難怪咁多人屌鳩你
自己作埋d乜野胸靚裙靚呢d屈鳩係我講
再自己打稻草人
我由頭到尾就係咁著唔好睇,你就著眼點去左露點到
閱讀理解0分
真係太肥
點解矮唔著得長靴 肥唔著得橫間衫你覺得唔靚就唔著得 人地覺得靚咪著得囉
咁你話你口痕講下又得 不過鼓吹你覺得靚先著得就唔得喇
三四十年前下話
唔好,唔應該又解讀成唔得
你繼續扭曲人地意思啦
明明一路都係講緊咁著唔好睇,硬係要屈鳩我話佢唔准著
佢作為名星,公眾場合著出黎,原來評論下都唔得?
評論下佢著得唔好睇就係唔俾佢著,將自己套審美觀套落人地度?
咁你又做乜同我講咁多野,你咪又係將你果套,套落去我身上?
左膠真係on99冇撚腦
臭西1名
如果真係有guts 推marvel,咁就抵佢串咀
好唔好睇要問過你地?
咁眾大連登仔應該遮到個樣實一實先好出街喇
無做gym/未操fit/無胸肌個啲
全部同我去沙灘lup 返件t shirt 先好落水
女人肥仔波
1. 明星着乜都預咗有人會judge,唔係judge嘅人有錯,只係有權judge。路人你都可能品評,唔係啱,只係有權咁講。
2. 有啲審美嘅嘢好主觀,但係又係,人哋想點講唔到你管。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞