[AROHA] ASTRO 討論區(64) - D-227

1001 回覆
12 Like 14 Dislike
阿石嘅唱功一定喺度, 我覺得佢只係未完全放鬆到同埋用力咗少少, 其他成員嘅高音無可否認一定唔夠佢咁扎實
韓國果邊真係癲架
毒唯都夠屌到佢深潛
更何況仲有啲非AROHA嘅鍵盤戰士
因為可能剷左post
今日多左呢類post之後
有其他人屌佢地出呢啲post

真心痴線
有Roha留意到佢有問題
想大家都關心下姐
仲乜咁都要屌?
依家唔關心
有咩事起上黎
冇得後悔
明明言論自由
不過官咖又唔見人講

你講緊棒球事件搞到佢深潛一排?
Twt點set睇到多啲韓國po
用vpn都冇撚用lol
好似唔使SET架 啱TAG就乜POST都有
真係關心佢地個人問題嘅fans有幾多丫?
例如,佢地開vlive
會問佢地食左飯未?
有冇好好休息?
病好未?
有幾多人會問

你淨係見到一堆
Say I love you !
Will you marry me?
You’re so handsome!
呢堆人,唔會去在乎個星身心問題
英文cm真係好廢所以我熄晒
淨係開韓文
好似好少韓文po多數都係英文po
梗係覺得佢跟location咁
乜可以熄哂啲英文架咩?
蛙絲你search tag係用英文定韓文?
如果用韓文名search應該主要出韓文post㗎啵
之前演唱會真係太急
CB之後立即接演唱會,仲要小咗個主唱,要從新排過,真心cls
阿石根本無時間揾適合自己嘅唱法呀

不過阿石要改下唱法,唔好夾硬嚟,好傷聲
應該唔得
可以呀

韓文呀
有出韓文po但都係英文po偏多
我都覺得係, 練習時間唔夠, 阿石無時間反覆尋找適合自己同融合到成隊嘅唱法
我覺得阿石要放鬆自己多啲, 夾硬谷高音整傷咗聲帶就大件事
哦, 你講緊vlive嘅comment
我通常剩係睇直播唔會理嗰啲評論
因為我會留言
所以會開住個留言區
咁奇怪
試下排序嗰度揀最新唔好揀熱門得唔得?
直播緊嗰陣好似無得熄咗留言區嘅, 不過我唔得閒望佢囉
可能練得嚟 牙俊都夠鐘出嚟
有呀,可以熄架
右上角就可以熄到
唔會啩
其實我覺得阿石同其他人夾多幾次就無問題, 可是佢地連一齊練習嘅時間都似乎唔夠
我睇直播多數用電腦睇, 試過係唔得嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞