[多圖]小粉紅懺悔:我支持過香港警察

1001 回覆
2926 Like 39 Dislike
回力鏢
呢家先覺醒有柒用?
小粉紅,三毛狗個銀行戶口都比黨凍結左
小粉紅:民主自由都不可以當飯食?

無民主自由的國家,你的錢都比人搶走了,會真係無飯食
河南警察啲戶口未被清零咩
錯 會後數
後台有曬data
加速師做嘢
忍唔住正評咗,尤其張圖
可摸耳唔好攞沉默威廉嚟同毛狗比
但更加多嘅係想香港死嘅支那人。

以前細個港支之間矛盾未浮曬上面嗰陣,去過啲柳州呀、長沙呀、漳州呀、大同呀呢啲香港人唔會點去嘅地方。

同當地人傾多兩句,根本發現佢哋個腦根本壞曬,覺得全世界都逼害佢哋、香港人忘恩負義(佢哋相信支共講嗰套,亞洲金融風暴係中國救香港)等等;對人更加,嗰種對人嘅唔信任係自然而然,人哋對佢好就必定不懷好意、攞少啲著數就一定唔得。

成個社會根本係鬥蠱社會嚟,死剩嘅必然係至惡至毒之物。都已經入心入肺到咁,試問呢班人邊有得救?

你重會對佢哋抱持希望係因為你用正常社會價值,去猜度一個已經畸形變態嘅社會。咁樣同西方班China sympathizers一樣離地,慎戒。
我愛國家,但國家愛我嗎
原來係香港

邊撚個仆街含家產話係河南,公然挑撥兩地老百姓血濃於水之情
你們可以打我了
一個負皮都無
錢係國家,憑咩去惡意提款
文革有冇教?
後知後覺到咁
支那豬
有時唔怪得呢班人, 特別係翻唔到牆既, 成個國家都只係得一種媒體, 你走去怪一班比人洗腦既有咩用? 19年香港有咁多媒體有正有反 有唔同意見, 都有人撐黑警, 更何況佢地
同意
曾經識過幾個大陸讀top大學嘅人
佢哋都叫做有啲學識同思考
但都唔知64發生過咩事
因為呢啲嘢學校唔會教 由細到大佢哋嘅教育就係洗腦
當一切平靜嘅時候 其實真係唔會諗咁多嘢
但更加多嘅係想香港死嘅支那人。

以前細個港支之間矛盾未浮曬上面嗰陣,去過啲柳州呀、長沙呀、漳州呀、大同呀呢啲香港人唔會點去嘅地方。

同當地人傾多兩句,根本發現佢哋個腦根本壞曬,覺得全世界都逼害佢哋、香港人忘恩負義(佢哋相信支共講嗰套,亞洲金融風暴係中國救香港)等等;對人更加,嗰種對人嘅唔信任係自然而然,人哋對佢好就必定不懷好意、攞少啲著數就一定唔得。

成個社會根本係鬥蠱社會嚟,死剩嘅必然係至惡至毒之物。都已經入心入肺到咁,試問呢班人邊有得救?

你重會對佢哋抱持希望係因為你用正常社會價值,去猜度一個已經畸形變態嘅社會。咁樣同西方班China sympathizers一樣離地,慎戒。

呢個真 駁唔到
呢啲回力鏢真係睇一次爽十次有冇人可以cap返我哋講咩俾上面睇
香港人應該集體出征微博支持河南警察
施主你出家未?
微博係咪申請唔到ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞