買二手車bruget 30000蚊

140 回覆
1 Like 34 Dislike
鈴木車唔熟,但聽人講swift呢個價錢呢個質素仲想點(架輛mode)

但唔知你對汽車有咩要求,如果想日常車出車入,1.0可能都勉強夠;但如果價錢又負擔到,點解唔睇下啲1.4(個雖然都可能差六七皮),同埋唔知你睇個架係邊一年款,所以等熟悉啲嘅巴打答你好過。
我上網睇唔知吹奏定點,1.0T講到好似有成1500cc力咁
佢部1500cc sport版好靚,但唔想揸棍波自動波應該全部水貨
mazda 2 2016打後係28car放盤唔多,如果想甩P後換車唔建議;但如果自己喜歡嘅,就買啦。

揸車呢啲係個人喜好,我自己喜歡日產,但有人喜歡雙甜,邊有得講,只有喜歡唔喜歡,啱唔啱自己,無話好唔好。
印象中睇過車片啲人話1.0T都幾劈得下,但都係個句,自己喜歡嘅就去馬啦。

鈴木車我眼見香港路面都係solio多,可能自己真係唔熟,俾唔到太多意見你,建議你fb搵下有無車迷會,問下班用家swift嘅優點缺點,佢哋先最好最專業。
寫住要車主先比入想問下野都唔得
mazda2我覺得煩嘅地方係皮座椅,如果泊露天位就做好防曬就ok,基本上呢架車都係新牌仔熱門選項。
你扮係咪得,汽車台日日都好多無車牌嘅笑鳩揸車嘅人,邊Q知啊。
最好坐下朋友車,feel下個車感,約個車主都可以叫佢兜你兩轉,畢竟最後你先係使用者,架車合唔合你緣要你自己感受下。
新版jazz真心柒,但gk5 ok喎
車保三保買邊間好
AIG好唔好?
睇價錢
好多都可以上網quote
格下價
富衛好抵
中國平安就無寫賠幾多🤔
恒馳5
好似幾千蚊訂
正吖
巴士?不了。
好撚多臭閪鍾意屈人非禮
如果攞到車既話
golf係咪mk7會穩陣D?
30000左右買部二手mini點睇
新牌仔純粹想操到甩P為止
各位巴打 想問油卡
係咪直接去油站申請就得
有咩話點申請最抵?
新牌仔操車買部jazz 定 golf 好?
請教各位你咪有分咩年份打後啲零件會好啲
操一年賣 jazz
想玩幾年 golf
幾萬車仔都係撞手神 買前驗下車囉
Jazz會少d野整既
但golf就好玩靚仔d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞