其實做地產aa同保險得罪你哋連登仔啲咩?

75 回覆
14 Like 127 Dislike
咪笑佢加得2.5%人工同宣左誓
因為多連登仔做緊,相煎何太急
你買過樓未?

如果你想買樓點算

自己落街貼街招?
揾錢多過連登仔
如果你地全部大學畢業會少啲人串
但係冇
因為你地冇良心呀
工作就係為左昆鳩人
都唔係今日嘅事,你第一日出世?高登 討論區 新聞群組年代已經有
有眼耳口鼻都請,你覺得質素可以去到邊?
咁師兄你又無謂因為某班人而否定成個行業既
AA正垃圾,除左陪跑,要做嘅都唔識,不服來辯
做sales無問題架, 但有幾多真係交足貨? 賣珠寶鐘錶sales最少都識講吓樣產品有乜好處, 老實講, 有d aa係唔差嘅, 但有d真係好唔掂囉。 十問九唔知。 去開門就算, 我係客都覺得唔知佢個牌點攞返嚟!
唔好抹黑保險sales

佢地出發點係幫人
認同
講真,我未見過有任何職業係比保險經紀更加偉大,佢地幫到人之餘又可以賺到錢。

佢地會經常每日交代自己見幾多個客人,簽幾多張單,同自己每月有幾多業績,仲會公報埋自己收左幾多佣金同埋拎到全世界公認為金融界最高榮譽嘅MDRT,COT,TOT獎項,透明度甚高。

每日都幫客人儲到錢,將佢地嘅積蓄比哂保險公司買基金,一直滾存落去加上佢地嘅計劃書所講嘅十年,廿年,三十年,99歲所得回報,等每個人對於自己發達大計充滿希望,為社會帶來正能量。

所以保險經經係全世界最偉大嘅工作,沒有之一。

上網

歡迎黎到21世紀
保險狗開口埋口幫人

實質你睇佢地ig fb ,100個post 先得1個係話自己幫到人
其餘99個,就係話自己搵到幾多錢。曬樓曬錶曬車
一係話邊個上圓車,自己都要上

講到尾咪又係錢

扮乜撚野好心幫人

BULLSHIT
買唔起嘅嘢咪睇唔起賣呢啲嘢嘅人囉
啲人買完
就潛意識為左用筆保險,而去病
咪係

買餸都可以hktvmall 啦
喺倫敦租過樓就會對香港地產狗好反感
睇到自己咁撚大?
幫人比公司洗左腦
咁睇黎你應該無買過樓

樓主放盤幾百萬起跳,有幾多個真係可以為咗慳果幾萬蚊佣金走去放上網平賣比你啲戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞