《美國隊長4》導演確定人選 尼日利亞裔導演曾執導《The Cloverfield Paradox》

201 回覆
8 Like 275 Dislike
屌哪星,Falcon冇超能力點L個盾??
CA = Captain Africa
套劇有解 雖然覺得解得唔夠 個尾又差
有講sam 係想承擔埋ca以前有個黑人pre ca嘅歷史(政治正確嚟講就係美國真實歷史拎黑人試疫曲)
又有講bulky 做完治療慢慢正視自己仇恨歷史 去搵真正嘅屋企人
?????

幾時有俾人屌,Spider-Man: Into the Spider-Verse好評如潮喎井底之蛙

尚氣漫畫係亞裔,黑豹漫畫都係黑人,電影跟返你就覺得唔應該俾人屌

漫畫二代美國隊長本身就係黑人Sam Wilson電影跟返你就起勢屌,啲雙重標準離譜到
算啦佢哋都係講吓 現實佢唔會敢講
點會冇呀 佢咁多fans
除非佢自己有原因唔拍啫
力架不了
有啲似…
可能會整支嘢俾佢打
唔想再見到力架
以前就為個fd 就一齊打
而家個fd 唔撈,你地打飽佢
佢自己都係肌肉痴線佬
改邪歸正嘅奸角加入左之後通常係會自動變渣
有咩 反而二代美隊戰友俾強化人一拳打死左
放心
第四階段黑人同女人都有加持
絕對唔會俾人一拳打死
佢一拳打死人就會
好老實講,其實都係跟漫畫
同埋好多分析都有講過點解美國隊長呢個職位唔俾bucky,原因係bucky犯下左太多罪行,如果比隊長佢嘅話會引起市民嘅不滿;相反falcon之前又係空軍,接受過相關訓練,所以俾佢係合理
真呀,所以其實應該鋪排多一陣先俾falcon再唔係永久退役都可以接受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞