Fearless|BRAVE GIRLS 討論區|20|US Tour後希望9月CB

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

https://www.youtube.com/watch?v=qdgF3CSah5k
[TOUR DIARY] Brave Girls 1st U.S. TOUR #03
正想講呢件事 最近睇twitter都唔難發現
韓國fans對之前個演唱會好重怨念
甚至要求唔應該接job而係抽時間補返比佢地
十月參加JP KCON反對 賓賓Music Fest又反對
然後見寄信無回覆 又直接剷上app揾四女轉達
有時hater可能只係針對勇兄
但可以肯定嘅係其中內容說話一定唔多好聽
雖然勇兄唔盡快補返韓國演唱會係唔啱 但真係過咗火位

尋日國際同韓國Fearless大辯論咁濟

八下先知原來最後連租車都搞唔成 dc內部又嘈過 最後有部份可能執著到燒到埋BG 當然唔知係咪同一班人
D韓仔都痴痴地既! 而家咁既時勢唔出外發展唔通係韓國等運到呀
再講返如果要開演唱會係迷只係首爾開, 夠竟有幾多人會睇先?
所以都唔知點講佢哋好 其實韓國本土fans俾人忽略咗 嬲都理解 但到某個位就要理性返
在商言商而家要長期生存到一定係睇重國外市場架啦!
鬼叫你韓國人又少競爭又大咩
有海外show絕對係好事 唯有叫佢哋體諒住先
又係呢個主持
結果最近中字又係要我獨同yuuuki佢地自己做返
睇佢介紹呀龜都係MC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞