New Balance 討論區 (44)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
睇落真係麻麻地
我個人覺得似以前啲MBT鞋
真係希望到時會靚仔啲
愈嚟愈唔似美製好粗線條
唔止粗線條,直情冇美製英製嗰種美感
衰啲講 我覺得而家2002R 仲舒服過990 系列
想問new balance uk官網果度啲size係咪計uk size?唔該
更加dad shoes冇咁跑鞋我嘛嘛
Uk size
巴打,頭先去咗Hobbyist睇嘢…都有大部份熱門New Balance 款(美+英版)+部份Hoka + Salomon款。店主都好有耐心解釋啲美+英版嘅知識同New Balance嘅新動向。我就買咗對英國版920灰色。
唔該巴打
對920都好睇
等我都買埋對990ad3佢
有咩新動向
講新v6 + NB x Teddy Santis 系列嗰啲
買!
我會但少d,自己著nb主要著HealthKit襪同wtaps襪
請問有冇巴打知邊度仲有moretrail v2?
另外香港係咪只會入standard width?
張單真係成單?
唔會,依家全部著goopi襪 好c伏
未過數正常啦,你都未出貨
我買過兩次,香港信用卡無問題
PB1500 PB920 好似幾有趣
谷導咁襯對rdd又幾好睇
說起574,相信大家都會同意這是「最New Balance的一雙運動鞋」,然而事實卻不只於此。574的誕生不只是有關革命性的科技或優質的物料,而是為了成就不同的可能性,助你完成不同任務,這種多元化就讓574成為了經典中的經典。 適合混合公路/越野賽道的574的設計是建基於比上一代稍窄的輪廓,現在的設計不但鞋型較闊,亦呈現了一個獨一無二的組合:將嶄新、不一樣又不失簡潔的設計結合堅固、耐用和舒適,深受全球喜愛。這就是574時至今日依然是New Balance風格代名詞的原因,是屬於所有人的一款經典設計。而這款574 Legacy更加入了時尚元素,為經典設計注入獨特美學。

https://youtu.be/feNE5cc1jJI
或者睇呢條片,主要係鞋底改良咗鞋面改良變得透氣咗啲
補返鞋底圖
574legacy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞