港台最廢DJ(43) 一哥新婚快樂

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
東莞巴應該想比佢吉
唔知隊長上到飛機未
天頤把頭髮好長
聽 funkiest dj 用廣州殺人王嚟稱呼陳國邦, 走去 google嚟睇

估唔到佢會有呢d演出 同埋而家有d似洗米華
凌 C Hing正職做華納唱片??
哭咗
新時代奮鬥者要滾搞後援會
個節目硬係覺得拘謹咗,無咗嗰種輕鬆嘅感覺
我想聽女嘉賓點樣考起阿一同波盛呀
香港電台第二台,〈好心情經理人〉,透過音樂、嘉賓訪談、生活點滴,把好心情帶比每一位聽眾,今個星期嘉賓有譚詠麟。

作為一位殿堂級的歌手,譚詠麟十分平易近人,可親的性格就像身邊的朋友一樣,是一位沒有架子的巨星。他由夾band開始,發展成個人歌手,全靠他對音樂的鍾愛,堅持創作及在音樂上提升自己的質素。Alan Tam多年來,不斷努力做好每件事情,當年在香港大球場舉行的「細細聲演唱會」,是大眾難忘的一次經驗。

逢星期日下午兩點至四點,香港電台第二台,〈好心情經理人〉李志剛!

節目重溫:
https://www.rthk.hk/radio/radio2/programme/agent_alex

#香港電台第二台 #好心情經理人 #李志剛 #譚詠麟
識上緊係上老千會,然後教阿一同波盛點樣答啱曬6分,獲得女嘉賓嘅芳心
問下佢鍾唔鍾意食粉絲煲
問佢咩粉絲最好食
…不斷努力做好每件事情…
問佢「睡粉」這件事情,要怎樣做才做得好?
莉莉菇 代阿桃
波仔上咗守下
講落 club跳舞
對腳唔錯

一開頭以為係新時代奮鬥者
佢有參加個比賽
衣家李志剛節目個位kaman 係咪騷動個監製黎
"前"呢首歌究竟有幾多個版本
蔡若蓮發文悼念兒子 馬俊偉回覆:靜待再見的一天
https://lih.kg/3139337

呢條馬撚
食曬兩家茶飯

之前見到CCTVB 新飲食節目會係佢主持
愈聽愈唔好聽😴
早排守下留情播過一次 慢版
今日騷動開頭播 運動員加新時代奮鬥者合唱版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞