[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!15週年前奏,少時探探

1001 回覆
52 Like 8 Dislike

Intro係咪用左itnw
個句係:我哋要一直到永遠
聽落好似
黎個首尾呼應
永遠是少女時代
唔好呀我唔信呀
隊長嘅聲音
啋啋啋,係echo 返,唔係首尾
呢個look好過前兩日果個好多....
但隻碟既photo book主要係用海龍皇宮look
Sor 用字用得唔好
終於有4K
隻海膽幾正
笑到肚痛
嫌棄泰妍碗經典拉麵 恥笑孝淵條大蔥
但佢地真係好了解對方 估中曬邊個煮
睇到我好想食Sunny煮嗰碗蒜味拉麵得閒試下跟住煮先
孝淵check check check個度
笑到頂唔順 要pause條片笑完再睇
Btw yuri係幾時搬返宿舍住
記得佢好早已經搬出去
去到14-17年已經得返fany hyo tae sunny
有無link? 邊到訂
啱啱睇完第5集 突然有感而發
心情好矛盾
呢排成日可以見到佢哋一齊係開心
每日期待住有咩新消息 上咩節目
哪怕佢哋聚埋一齊齋吹水都覺得滿足
有少女時代嘅時間 就算過得唔太如意 覺得孤單
都總係唔同啲 個人特別積極同精神啲
但快樂豐富嘅時光匆匆流逝
一諗起唔知幾時可以再有下次
個人就開始幻想5年後 10年後 15年後嘅畫面
仲會唔會相見到呢? 我仲等唔等到呢?
好似睇埋淨返3集 就要暫別了 好唔捨得

我一開始追佢哋已經係2014年 Mr. Mr.
2015年因嗰陣時嘅風波放低咗 又錯過咗一次Comeback
然後發現自己嘅最愛始終係少女時代 已經離唔開
歸隊後好不容易等到10周年慶祝 一再等就等咗5年
其實我可以見證或者陪伴佢哋嘅日子對比起一般嘅Sone根本少之又少 好似Miss咗好多大小事情

對唔住大家 就嚟15周年 唔應該喺度講呢啲說話
應該好好享受同珍惜可以見佢哋嘅日子
少女時代是我不曾後悔的青春
永遠是少女時代
海龍皇宮好貼切
ig好多代購
實體店嘅話就信和或者其他cd舖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞