睇咗一集出租女友 好似幾搞笑

41 回覆
3 Like 51 Dislike
呢啲真心冇營養作品嚟,唯一作用只係毒撚共鳴
娛樂唔到,睇完只會感歎自己今天依然係a0毒毒
你話學溝女真係得啖笑,正經學下打扮健身發掘興趣啦
飛左100話漫畫之後你會發現佢兩個關係冇進展過
真人版好似睇緊阿儀做女主角咁
如果你純粹睇女,唔理劇情無問題(囡囡係畫得靚,各有特色)。但想睇劇情就算9數,我睇到拍電影棄左,女嘅唔知做咩9,傲嬌又唔係,氣氛係應該一齊但硬係 扭屎忽花。男主仲on9, 次次見女主好似第一次見人咁:面紅,呆晒,心諗好靚呀,之後側邊會夾幾個男人跟住面紅,顯得女主好靚。呢啲橋頭一兩次ok, 之後就好撚老尷尬。最後睇睇好無癮棄左
甩咗個甩然後戴返個罩,用咗26星期去精心描寫
On9 男主 次次見面都扯撚哂旗咁
之後自己係度自high
希望劇組魔改,今季尾接結局拍拖,咁就佳作

係好睇的
10話當一話既話
睇H漫會好快做到漫畫都未做嘅劇情
推薦想入坑既人去睇School Days好過
起碼School Days有得扑
反正2個女主都係雞
2個男主都係垃圾
https://www.youtube.com/watch?v=wpIvqHzyNYU&t=4s
如果真係想睇o既可以等多幾年等佢完左先
咁就可以快速飛住睇
真,男主角無成長過
衰過Welcome to NHK
喂,那前面可是地獄啊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞