做過K房員工入

234 回覆
290 Like 10 Dislike
房無CCTV 得走廊有
以前做果間neway 間間房都有獨立廁所 入到去搵唔到人 多數入左廁所扑野
見過有條友將支mic曬落屎眼度
吹奏大會開始

繼續努力
一定有,試過閒日晏晝去ceo,冇乜人所以兩個人都有間有獨立廁所既房,同條女入廁所做,唔洗一陣就有職員入黎how廁所門話小心個人財物
點會冇,以前又冇咁多特色時鐘,話去百佳維記條女又會厭太差唔肯,以前啲酒店又咁撚貴,兩個人去唱K個燈光環境加埋點岩歌,岩晒tum佢做
咁癲?!搵野頂住度門
好尷尬
點會冇
去唱k靚仔靚妹多,邊有咁多錢去酒店
或者直頭未成年點去酒店
點會有
佢咁啱入到嚟見到無人又見到廁所有人啫
佢依家可能逐間房check緊安心出行
做過年幾part-time ceo
首先答咗個個都想知嘅問題
CCTV就一定冇
成日都有人扑嘢 一個星期總會見到一次

最深刻既野係有人飲飲下酒暈低咗
Call白車 過咗兩三日有人通知我哋佢走咗
話想上嚟book返同一間房做啲儀式
仲有一單
有個女仔話喺間房俾人強姦報狗
跟住我要走去落口供
所以我肯定冇cam因為單嘢搞到上去啲大粒度
啲大粒都話無cam幫唔到啲咩
即係16 以下就…
屌那星,一入房果陣up味都有陣草味係度啦
唔係要問下話
外國華人區做過
客扑野,有CCTV見到,同事扮傻敲門問係咪支咪無電
客勁驚推梳化去頂門

黑幫成日黎玩,揸fit人居多,有次龍頭落黎
d乜哥物哥黎晒 睇戲咁一有人入就成班古惑起身打招呼

有次比個醉嘍囉撻朵兇,佢大佬喝住佢
嘍囉作勢郁我,大佬d近身挾左條嘍囉入廁灌水
之後大佬比茶錢我叫我定下驚 唔洗擔心
不過我唔敢要,最後佢入左落水箱(tips box)
日日食,聞慣既唔會覺
又冇叫野飲野食又有排都未埋單,你有幾可會有職員冇啦啦入黎房呀,仲要how完門講完句野就走喎
有窗睇到有無人 以為你唔俾錢走咗
咪入去睇下咩事 原來喺廁所 咪提下你啲財物仲喺出面小心俾人偷
第一次有員工爆料
有冇汁個套來奶
試過自己買酒上去, 一罐都未飲完就衝入黎
但又有fd 做過話無cctv
屌, 咁多年都無實際答案,真係都市傳說黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞