都市閒情囡囡關注組

1001 回覆
25 Like 228 Dislike
g0

T-Back
廿幾條女跳, 得佢一個唔開拉鏈
跳緊個陣無拉開??
淫到
可能條拉鏈拉唔到
係真的話好過分囉,個個跳舞個陣都拉低左
佢呢款拉鏈,如果係名廠拉鏈就好暢順,但Carmaney件衫呢款拉鏈係垃圾拉鏈會拉得唔暢順,要睇時機,時機好就拉得順,時機差就拉得唔順。
痴撚線 原來咁多人睇都市閒情
依啲師奶時間啲女又咁撚正
而逢周一至周五下午播出的節目《流行都市》,雖有4名主持相繼中招,幸節目主持甚多,故影響不大。不幸中招的朱智賢受訪時說:「Keep住仲有低燒,乜病徵都有,喉嚨痛、肌肉痛、狂咳同流鼻水,而且我瞓唔到,因為喉嚨又乾又痛,所以唔係流質嘅嘢根本唔想入口。」她原定22日拍攝節目,當日早上進行快測顯示未有確診,但她因身體不適故未有返工,至晚上證實染疫。而林秀怡今日受訪時透露已確診兩日,喉嚨的狀況最為難受,電話中亦可聽到其聲線沙啞,她說:「我喉嚨超痛,未有好轉過,之前21號我有出席頒獎禮名單記者會,但當日快測冇事,直至做完呢單,去第二度做嘢快測時就中招。(當日丁子朗都同場喎!)我冇同佢接觸過!」她指台慶當晚與朱智賢較多密切接觸,並說:「我最擔心係大王(安德尊),始終老人家,不過我問過佢,佢話冇事。」

原文網址:無綫台慶落幕連環爆疫 馮盈盈丁子朗停工 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20221124/mobile/bkn-20221124224030973-1124_00862_001.html?fbclid=IwAR1hwKhU1bZ5CnnaxhI0Y2qZ7bNNkGDb9ho3jf3Gse26Z6UuV4gPW7jEgCI
個女中醫係咪好耐無上去
唔係又要戴番口罩出鏡啊
無所謂啦,呢個節目主要睇腳
椰奶巴打
個樣好靚
陳詩欣黃嘉雯靚d
今日仲有朱自然
陽具巴
冇人有興趣睇班死老野藍屍
正常人呢個時唔唔會睇電視
更何況係垃圾台
留返俾你班打手慢慢圍爐啦
冇錯
呢度冇人鍾意睇垃圾老人台
亦冇人鍾意睇藍屍廢佬
只係個個都有興趣睇d後生靚女
駁唔到

好撚老,整容失敗咁
朱朱呢d真係唔好cap上黎,同g0果到老雞一樣,無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞