求室內設計加裝修經驗+分享

41 回覆
0 Like 7 Dislike
小心打手就真
樓主唔介意要屎嘅話我平平哋幫畫
其寶出到去啲公司出圖真係貴到癲左 幾皮起跳
我都做左幾年 如果有需要可以幫你都報一報價幫你跟工程咁 freelance咁計一定平過你搵出邊設計公司 我又有接開 睇下幫唔幫到你
可以tg我睇睇之前啲圖同設計比你做參考先
tg namnamlei
人間有愛🥲
真心 設計真係咁 大把精裝大樓設計師都唔會劃detail圖
我都有需要呀巴打
樓主嗨,我都搞緊同樣既野,唔知點入手
留tg
果個谷個個都小米 小米
用白光多 好老土
我想要3效果圖

設計 擺位 顏色我諗好
你做唔做?
Okay ar 你tg我講詳細👌🏻
可唔可以幫埋我?

https://t.me/paraiepatus
真心六百尺一個人只要正正常常就OK
就咁一份室內設計圖你搵個人讀幾年書學d軟件畢業,熟練掌握 3dsmax +vray 畫下d 3d圖 ,改一改設計 ,出埋返autocad full set 傢私drawing, 一個有咁上下經驗designer成個出圖加溝通流程無2個月都要1個月. 600呎3萬蚊.賤價黎. 正常預5萬design fee屬於中間價錢.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞