[SWITH] STAYC 討論區(11) - 買手燈準備cb!! We Need Love!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
連拍mv都係直接唱live唔lip sync
我覺得好吸引wo 鍾意idol講下d音樂性嘅野 雖然覺得頭兩分鐘講d野有d 1999同悶 不過咁出係小眾d嘅
更唔似有Idol嘅感覺 睇完好期待
咁樣先高招,老闆好醒目,話定比你知今次會轉形,比大家有心理準備會同之前好唔同,如果到時先知通常都比人小到HIHI
打大團一定要搞D特別,就算唔打得都要吸引返D眼球,終於知道點解會係單曲了
Feel到會上韓國論壇熱門
黑眼真係幾識marketing
做LIVE的原因為什麼 ? 因為係歌手呀
會唔會係啲暗黑系嘅sad song
聽到有少少眼濕濕感動
最驚啲韓國網民連埋其他團一齊比較
放心一定會 ,但我諗無人會睇唔起真 LIVE 架 STAYC 去黑佢地
得嗰啲咪開嘴嘅團先覺得俾人串
真係好難估,睇個logo色唔似暗黑,歌名又叫 we need love ,似係情歌但唔會係idol類型,估係solo歌手向架情歌,貼近成年人架love song ,好似上次老闆作比劉大人同美珠個首咁,但用團體去演繹,以上ff無痛苦
其實大家都未必可以做到場場真live Yoon講緊嘅係原則信念問題
其實依家唔少4代女團都好肯開咪
老實講 STAYC 半邊江山都係用 LIVE 打返黎,其他中小公司團都想用呢個方法,但唔係個個都好似 STAYC 咁成團都咁唱得大公司紅團咪嘴都橫掃榜單話之你
想問下你地用集運平均可以平到幾多運費?貴野我會直接買,碟而家主要都係揾代購,但成日都要二補同比順豐,平得小小,長遠黎計想睇下邊樣會平D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞