[AROHA] ASTRO 討論區(63) - D-237

1001 回覆
15 Like 15 Dislike
係嘅, 確實無必要理會班負皮撚, 反正佢地不斷派負皮影響唔到我地, 更加唔會影響到六星, 連聲都唔敢出嘅人根本不值一提
無地方發洩
俾U記撚 見到通知仲以為有新嘢
佢哋鍾意啦 根據呢度越反越紅嘅定律唔介意佢哋派多啲負皮不過六膠咁霉應該冇呢個號召力
如果連登真係越反越紅嘅話, 希望負皮眾多啲嚟密啲手
新po留名
啲公司已經掌握財富密碼
反正都請咗代言 緊係用盡
霉極都有人買嘅
唔知仲有冇倉底團綜呢
唔知要買幾多副先中
韓網覺得劇情老土
車銀優有望接演K-POP題材電影 進軍好萊塢

-----

車銀優有望接演尹濟均導演和CJ副會長李美敬製作的K-POP題材電影,進軍好萊塢。

[Starnews 報導]

大勢偶像兼演員車銀優有望接演由尹濟均導演執導、CJ集團副會長李美敬和好萊塢製作人Lynda Obst共同製作的K-POP明星電影《K-POP: Lost in America》,進軍好萊塢。

車銀優最近收到了出演該電影的邀約,正在積極討論中。據悉,車銀優為此調整了今年下半年的部分行程,正在準備拍攝。

《K-POP: Lost in America》(暫定)的內容是關於即將在紐約出道的K-POP男團,在Showcase兩天前因失誤而不小心到了德州,在沒有錢、時間和手機的情況下,無論如何都要去紐約而發生的故事。

製作團隊先前透過甄選等各種方式挑選電影中飾演K-POP角色的演員陣容,經過討論,最終選定了K-POP偶像出身兼具演技的車銀優為電影主角。電影原定於今年秋天拍攝,但由於各種情況,拍攝可能會延後一段時間。

另外根據美國媒體報導,好萊塢演員Rebel Wilson和Charles Melton也會出演《K-POP: Lost in America》。

來源: theqoo https://theqoo.net/2503681739

1. 這種劇情在好萊塢吃得開嗎???? 故事情節好老套ㅜ

2. 感覺這部是主打海外的電影,在韓國的話,因為題材的關係,我一定不會看,但如果是瞄準海外的話,好像可以期待一下

3. 只要能在大銀幕上看到車銀優的臉,我就覺得很滿足了... 期待畫報集

4. 這部電影的目標是海外的觀眾嗎? 雖然我很想讓全世界知道銀優,但...

5. 真的是典型的塞滿愛國情懷的CJ感性電影

6. 又不是在亞馬遜叢林,在德州會出不去?ㅋㅋㅋㅋ

7. 不如直接拍一部《PRODUCE 101》造假紀錄片吧... 接受招待、偽造排名、接受檢方調查,剪輯就用Mnet最熟悉的方式來做

8. 可以讓世界知道銀優的臉真好

9. 哇,看銀優的臉看兩個小時應該會很有趣

10. 銀優挑劇本的眼光很好,所以我很期待ㅋㅋ 就算電影不順利,年紀輕輕就進軍好萊塢其實也很有意義

11. 我覺得很有意思耶ㅋㅋㅋ 車銀優不是電影界的新人嗎? 以新人來說,這是很好的機會

12. 片名讓人有點入坑障礙... 不能去掉K-POP嗎?

13. 感覺CJ會投入非常多的力量,這不是很好的機會嗎? 別人想要也不一定會有,恭喜銀優ㅋㅋㅋ 相信銀優會有好表現的

14. 雖然劇情讓人有點擔心,但我應該會去看銀優的臉ㅋㅋㅋㅋ

15. 現在又不是1950年代..... 德州也不是像北極或南極一樣..... 就算沒有手機,拜託路過的車子幫忙叫911就好了啊.... (我就住在德州)

#ASTRO #車銀優

(轉載請註明出處,謝謝~)
其實用老土嚟形容佢唔係好啱囉, 應該用離地 (超現實)貼切啲
大陸就人在囧途啫, 佢就整套美國版人在囧途混合埋Kpop概念
(去紐約搞錯去咗德州, 仲要無錢無手機, 現實中無可能會發生)
好似啲網民話齋呢套戲嘅對象應該主打海外 (即係我地), 韓國人覺得老土沉悶都好正常

算係正常劇本啦 係進軍荷里活嘅第一步
可以喺大銀幕睇到牙優
係唔知歐美觀眾buy唔buy kpop題材啫
睇落劇情似teen movie嗰種
佢個題材的確偏向青年人, 但係選角除咗阿優之外另外兩個都有啲名氣?
所以真係唔知佢定位喺邊
停不了地不斷睇….
可以打開哂俾我睇嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞