邊隻藍牙耳機好用?(雙邊耳,跑步聽歌用)

50 回覆
2 Like 1 Dislike
音質$1000幾$2000幾都冇分別
要靚音最少$3000up
如果不談音質,談同步連線
暫是apple EarPods 最好,好多其他的都會經常不同步或短暫斷線。
Samsung gear x
可以度埋心跳
1100蚊
nu force be6i
mee electronic x7 plus
Meizu/魅族 EP-51运动无线蓝牙耳机跑步耳塞入耳挂耳式双耳立体声【包邮】
【在售价】269.00元
【券后价】189.00元
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.lbHWvq?cv=heyFZAkxUkD
-----------------
复制这条信息,¥heyFZAkxUkD¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

優惠到7.7完 有埋通話功能 有買襯手

屌,買完QCY QY19S先見到你貼呢個優惠
Meizu/魅族 EP-51运动无线蓝牙耳机跑步耳塞入耳挂耳式双耳立体声【包邮】
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.lbHWvq?cv=heyFZAkxUkD
复制这条信息,¥heyFZAkxUkD¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

拿拿林退啦 我買左QCY Q29音質拆到癲超伏 即退換過件EP51

同你呢件差唔多價位既不如酷我K1/酷狗M1

退唔到啦,已經去到集運嗰度
但又見好多人話酷我酷狗唔掂我先買QY19
Powerbeats 3
一邊打波一邊聽都無問題
行晒全個籃球場都唔斷
又掛耳式唔會甩
不過就貴少少
plantronics backbeat go 3

用緊,唔知係咪自己問題,唔容易戴得啱,戴得啱就好穩陣,戴唔好就好易甩

冇錯

通話收音垃撚圾
利申:由go 2用到壞買go 3然後中撚左伏

勝左睇片冇delay

跑步應該都係backbeat fit好d, 不過唔係入耳
plantronics backbeat go 3

用緊,唔知係咪自己問題,唔容易戴得啱,戴得啱就好穩陣,戴唔好就好易甩

冇錯

通話收音垃撚圾
利申:由go 2用到壞買go 3然後中撚左伏

勝在睇片冇delay

跑步應該都係backbeat fit好d, 不過唔係入耳
jaybird x3

拿拿林退啦 我買左QCY Q29音質拆到癲超伏 即退換過件EP51

話說你點退貨???用邊間退?
sol republic amps air 好唔好用?

話說你點退貨???用邊間退?

北上Dup骨時退

咁我留返黎用好過了,上一次時間車錢都就快夠我買過條
不過我買嗰隻QY19S好似評價唔錯
原來EP-51仲支持乜鬼APTX 咁岩我有部MEIZU PRO 5都支持 可以玩下

你買時冇睇咩
我尋日買時都查左一下,確定支援APTX先買
一邊打波一邊聽都無問題
行晒全個籃球場都唔斷
又掛耳式唔會甩
不過就貴少少

呢個堅好用,叉滿電用12鐘,又有 5mins 快叉 1個鐘播放,我用左成個月無斷過線。音質偏向重低音,聽流行曲 jpop kpop 一定啱。budget $1000 絕對推介,一定好用。
一邊打波一邊聽都無問題
行晒全個籃球場都唔斷
又掛耳式唔會甩
不過就貴少少

呢個堅好用,叉滿電用12鐘,又有 5mins 快叉 1個鐘播放,我用左成個月無斷過線。音質偏向重低音,聽流行曲 jpop kpop 一定啱。budget $1000 絕對推介,一定好用。

用緊 好正 又靚仔
搭單問 千零蚊有咩推介
送比女女用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞