英國外相卓慧思:英國應吸取俄烏戰事教訓 及時對台供武

50 回覆
116 Like 5 Dislike
日出祖國
你都戇鳩
武漢兵工廠高鐵地底直駁 南昌 昂船州 海軍雞地

大型雞場配備完善物流基建 for 轟炸雞 戰雞

重有大量臨時軍營(支那武漢肺炎隔離營)

司馬昭之心 路人皆知

差在腥港未正式起軍工維修廠for輕微損壞既載具、飛雞、船艦

如果起既話 一打杖肯定俾人炸到番石器時代
供比邊個?
香港政府?
200萬人遊行果陣, 直接空投去 金鐘/中環一帶
當年紫石英號咪俾中國打巢左
其實有節目講過呢個問題

民進黨因為經過當年白色恐怖

好多嘢唔敢做咁盡
一眼睇得出正常連登仔 五毛 同埋影衰連登既傻9 有咩分別
話供港都講得出既 一係五毛 一係傻9
d精良武器一到港 第一時間就比港共笑住咁沒收
有個萬一去到民間 數百萬計既中立撚唔會扲 返工供樓緊要
反而會有藍絲走去扲黎賣.送比港共
餘下既黃絲武鬥派全港加埋一千人都唔知有冇
佢地既下場都係大部份即時被射殺 or 被消失活滴器官
得少數人會被送上法庭做show
真心班粉紅自願做神風隊先最煩
攻擊力唔強但浪費你資源糾纏
以前既中共同家陣中共唔同

以前既中共 真係夠膽打仗, 同美軍打仗都得

家陣既中共貪生怕死, 對住緬甸都唔敢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞