[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (97) 就係今日!!!

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
蹲射 貫3好爽
我大錘4分鐘
NS 個MHR icon 係咪唔會轉做SB㗎?
河童蛙個hit box變到好奇怪
有冇巴打知7仔係咪有得買
預付卡
屌, 我過撚左英國
個區都改撚左英國, 本身第一集o係 香港區買
而家開唔到 唔知係因為英國未ready 定係 佢認唔到我本身有game
好似好少新怪
嚴格黎講 隻game 係冇endgame 原素
Same但喺加拿大

好想要返弓手裝
白色嗰隻喺邊
港日版 MHRise 有繁體中文, 國際版無
單純開 game 印象中無限地區

你之前係買卡帶版定數位版?
你會唔會係開咗上次NSO香港試玩同樂會個版本?

如果你係指開唔到 eshop dlc 果頁, 咁任天堂 account 改返地區做港/日就 okay
咁你入唔入到sunbreak?
我而家 禁入英國Market 個 無印 o個頁, 佢唔係re-download , 而係價錢...
Home 個頁面都冇sunbreak...
我冇改返香港區...
o係英國 eshop market 度買左 sunbreak
入唔到 情況同你一樣
見到有dlc所以想加入
想問吓係咪照買曬兩隻定係而家有合集
港日版同國際版唔相通
咁樣玩唔到 sunbreak
有粒鈍器3 龍屬2 既3洞護石 想問蜘蛛銃個龍種強化食唔食到 本身係火屬

暫時整左套爆鱗玩下 等緊pc update
但我見佢英版都有traditional Chinese
係咪要sd email 去任記退錢
要塞高地有冇副營地?
呢個情況建議買返港日版本 sunbreak
唔好買國際版 base game, 因為 save 唔相通要由頭打過
買錯咗嘅國際版 sunbreak 試下 email 任天堂 CS 話買錯, 睇下有無得退, 唔保證 work
咦咁唔太肯定, 可能真係同港日版一樣
你會唔會就咁試下改 nintendo 地區做香港試下玩唔玩到?
睇埋聽日先啦咁
因為而家英國其實先 30號 0:44
有實體版rise

手快買錯電子版rise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞