[負皮紅雀啦屌你] AC米蘭球迷討論區 307

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
米蘭only want之亂
其實東+Ben上季證明過唔太夾
佢2個拍中間會穿晒窿,有kc 其實係穩好多,可惜條25狗
📰 #LaRepubblica: #ACMilan have made a €4m/season offer for Paulo #Dybala. https://t.co/l38rVQu4P4

笑能死
7m唔續
4m要你傻閪米蘭
📰 @business: A minority investor in Italy’s #ACMilan is pushing to block the 1.2 billion-euro ($1.3 billion) sale of the storied football team to US-based #RedBirdCapital Partners. https://t.co/5839whotsA

拍定手先啦
開4m肉唔肉酸咗D
4.3%股份 應該影響唔到d咩
撚狗不二價基本野黎啦
take it or leave it
隔離街都出高過我哋
幫隔離壓價
我諗我蘭就係諗住狙又品要
隔離就all in lkk 唔想要
我蘭就出撚狗價
“要就要,唔要就躝
無人補kc個位喎
咪比咗個藥膏你
係出咁高一早搞掂啦
擺明高得唔多
又高大又靚仔
ok la 簽到咪好,唔得咪算
唔使咁肉緊啦
明明講緊twitter啲on9
唔係話佢哋
突發,聽日係6月30
馬隊last day
上年查狗走人,馬隊都夠膽死用diaz 頂佢
MC位本身就有兩件正選實力嘅人
唔補強有乜咁奇
Jorginho was in Milano yesterday. He can leave Chelsea in the summer transfers window. He would like to return to SerieA.
去狙啦,我哋就免喇
講真5m+20m買ziyech
點解我唔免簽belotti擺力子打右邊
仲有突簽其他位
welcome Jorginho
力子唔夠慢
我地要慢翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞