[今個夏天,Boehly請你食Todmakase] 車路士球迷休季內戰討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
列狗踢法要佢一個自己嚟,失誤點都會高d啦
唯獨是車區對自己好有要求 認為唔應該簽
對佢印象幾好但防守數據同pass completion差有啲卻步
全個波台係車區最鍾意係又拎個fbref出黎 唔係又拎個fbref出黎 睇到上撚晒腦 on99
佢踢巴西差好撚遠啦已經 拎隊降班隊比
唔減搞唔掂啦
望到車區同妓區就覺得喺平衡時空
洗唔洗咁嬲
而家傳SMS
追完飯都係得防中
不過SMS都唔係有killer pass同幫到陣地組織嗰種
想要Eriksen
佢地應該覺得佐高簡可以打多一季
加埋下季加仔應該番黎

所以今季轉會就前+中堅>中場
預計下季先會執中場
佐+kante 上季俾人屌到開花
買唔到頂級中場來季食硬雞胸
都唔係好多中場揀
Telemans同FDJ兩個
前場中堅又未搞掂
咁留返個Quota下季追飯好過
而家傳SMS
追完飯都係得防中
不過SMS都唔係有killer pass同幫到陣地組織嗰種
想要Eriksen
麥斯文 zaha 過人係勁啊 試下車傳話買睇下會點
柒頭安踢左X場, 入左X球, 得X球助攻
冇左佢d入波同助攻只係冇左X分..............................
邊度入紙申請反杜?
playmaker pass completion會低啲
kdb嘅pass completion都唔高
尼馬諗緊退休啦仲覺得佢會認真踢就算認真一落後就死扭難扭 唯一用途就係對弱隊屈機 仲要九成機會玩嘢搞亂更衣室 不了
仲未買防中,中堅
我就覺得Rap最多值40-45m左右
你不如講咗Rap勁喺邊方面值60m先
可能要試埋preseason,加,嬌夾唔夾到?
343 中場擺垃圾塞住就得
杜蛇足球哲學
可食用期都就過咁濟 要黎把撚
佢market value 大約40-45m
但呢個價阿狗熱狗巴狗都肯出,點解要揀車狗先,有人爭梗係要比高d搶
救咗fdj冇得開飯我哋m子會唔開心 好似係
應該加埋add on先60-65
rap前年sharp過上年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞