今時今日嚟計,Joaquin Phoenix 係咪中生代中演技最強?

243 回覆
1 Like 39 Dislike
佢唔洗獎已經被人肯定晒啦
我覺得佢演嘅Batman好畀人underrated
畀Joker搶晒風頭
當然Heath真係演得好好
但Bale演嘅Batman其實好撚癲
從4個角色來切份Batman/Bruce Wayen呢個role
https://www.cheatsheet.com/entertainment/why-christian-bale-approached-playing-batman-as-4-different-characters.html/
係咪當年珍珠港果個?
Ethan Hawke
Oscar Issac?
佢以前明明好紅,近年沉寂左,但佢真係好正
Before trilogy, Boyhood同first reformed夠佢count as 影帝tier啦
近年點會沉寂
新生代最睇好呢個,Jesse Plemons,A貨Matt Damon
雖則佢已經34歲

戲路廣,喜劇都handle到,神經質又得、奸又得、戇尻仔又得
其實Andrew Garfield 唔差
咩一戰?
佢車尾燈邊個跟到?
仲等緊會唔會有midnight第4集
睇到底都未有人提Christoph Waltz
進步左好多
第一次睇佢係ironman2
果陣勁浮誇做作
Don’t look up幾好wor
佢只係唔係拍文藝片果啲演員
所以我覺得Willem Dafoe好撚勁
拍商業片又得拍藝術片又得
唔係
係拍taking lives揸Angelina Jolie波果個
同意
Her同埋gladiator先係佢巔峰
呢個唔係中生代啦
Lolita嗰陣已經睇佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞