[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (29) - FlipThat一位粗卡!活動最後一週 休息準備美巡!

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
屌連續三次啦 垃圾公司串到次次都出同一個公告鳩解釋就算 根本個行程都唔知存唔存在 當我地on9咁 但成班Orbit真係on99咁睇完屌兩句就算
起碼都要學下其他團抵制啲演唱會同隻碟啦 完全冇行動令間垃圾更加有持無恐
chuu係唔出席日本d活動定係連碟都冇錄…
https://twitter.com/gointosubbit/status/1551501550631079937
我都唔知 Subbit就寫promotional activities
依家睇落班韓飯外國飯又冇行動 睇嚟又不了了之
如果碟都無份⋯
垃圾公司
頭先垃圾公司係Cafe出咗個公告 比韓飯屌緊了
平時班外國人咩9 CA叫成員道歉就咁快手依家少個人成班又咩柒都唔做
會唔會關chuu之前 打官司件事
搞到而家唔出席
隻碟得3首CLS 日本場收皮啦 仲想開幾千人 比狗撚咁傻閪先去
宣傳垃圾級都唔洗講 剩係識開呃錢Fansign 連Sunye Solo都零宣傳咁濟
好心咪害人啦垃圾
3首日文歌啫 韓文歌大把可以唱
加埋fan meet環節都重得
拒絕抽卡,唔買Summer package
好襯短髮 好睇
Heejin嗰張童年照(?) 同而家個樣無變過
以前塊面有肉好cute
My dear
https://twitter.com/loonaranks/status/1552613304480239618
最近好似又再印堆舊碟 仲係冇X X
同埋好似聽日就飛 都已經兩年冇機場相
期待機場相 可惜唔齊人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞