海角鴉(285514)公開誣蔑本人集資,有法律常識都知係嚴重嘅指控

18 回覆
5 Like 8 Dislike
海角鴉(285514)公開誣蔑本人集資,有法律常識都知係嚴重嘅指控

海角鴉(285514)將我舊link post出黎,難道幫我抱打不平?其實翻舊post藉此誣蔑本人集資。

佢製作【懶人包】假裝聲稱有大量證據支持2019本人集資,係公開誣蔑本人,有法律常識都知係嚴重嘅指控

海角鴉開post少,突然間上線開post長篇大論蒐集資料就係為咗攻擊我本人, Ban我Account?

仲到處同人講冇人想加害於本人,幫人洗地,屈我有妄想症。

海角鴉港獨人士批評本人自大,完全沒有根據,我同佢之間沒有認識,
佢又唔了解我本人,竟然可以得出毫無根據嘅結論,好明顯佢哋背後有班人收集個人資料,
對本人人格攻擊,或者海角鴉暗示批評馬克思共產主義理論就係自大
本人面對如「方舟計劃」以及海角鴉等港獨人士研究刪除本人Account或者對本人禁言既可能性,感覺氣憤,反而俾佢屈有妄想被害症。

本人同黃世澤並沒有任何接觸,但黃世澤港獨派人士公開誣蔑我係升期易港獨派的狗,可是本人分享過好多唔同KOL的言論,包括陳雲,蕭若元,孫老師等等。本人已經強調我對分離主義理論沒有興趣,從來沒有接觸港獨組織。

而海角鴉也是用緊同一個手段:

海角鴉:「你就真港獨喇」《--看似係戲言,但擺明係玩嘢

海角鴉這位港獨派人士又想借啲意屈本人係港獨派,呢條友唔係隨口講下,佢真係想咁做,屈得就屈。

之後海角鴉誣蔑本人「集資」,咁大費周章去計劃禁止本人言論,仲要解釋冇人想加害你喎!呢個人真係經典
https://lihkg.com/thread/3054748/page/1

海角鴉(285514)為咩咁反對刪我ac,而要同Admin傾禁我言?
因為佢吸取「方舟計劃」嘅經驗

2019「方舟計劃」當中一些港獨成員,喺公海公開討論要求許生刪除本人的Account,本人感覺到不公平,當其時港獨派嘅成員沒有達致一致意見,不單係本人tg 被打沉,也因為本人喺高登將「方舟計劃」那些打壓言論自由的行為進行批評。

所以海角鴉(285514)這麼快主張不刪除本人的Account,根本係吸取當年「方舟計劃」嘅經驗,海角鴉(285514)便誣蔑我有妄想被害症,對本人人身攻擊,暗示本人有精神病,其手法同共產黨非常接近。
海角鴉(285514)混淆試聽,為了屈人無所不用其極,我係討論建立一個「公信力機構」,唔係由我自己集資,我係強調「討論」,由未來香港人認可的「公信力機構」集資,而這個「公信力機構」根本冇辦法討論成功,因為「方舟計劃」既港獨派人士聲稱叫差佬搞本人。

海角鴉(285514)就公開老屈是我本人集資
【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071)
https://lih.kg/3054748

呢個樓主見到我踢爆佢啲分身就話我打壓言論自由
仲話我少開post就係「突然間上線開post」

屌你老味,我喺度不知幾活躍回覆,大把巴打可以佐證
唔開post就叫「突然上水」
痴撚線,忍者嚟架我?

樓主呢啲咁嘅垃圾影印機,收皮啦!
仲想繼續操縱輿論
樓主個痴線佬開咗3個posts嚟講我,
內容仲要一式一樣
海角鴉(285514)這位港獨派人士對本人持有不同民主意見既人進行打擊

https://lihkg.com/thread/3054800/page/1
你真係痴咗線

製作【懶人包】假裝聲稱有大量證據支持2019本人集資

海角鴉(285514)老屈手法同這一班「方舟計劃」港獨派一樣,

本人開始懷疑海角鴉(285514)同這一班「方舟計劃」港獨派是同一個集團經營。
截至目前為止:樓主呢個痴線佬到而家都係講唔出我所謂嘅「出post手法」同「方舟計劃」啲人點樣一樣
但係佢又要堅持唔俾證據,繼續屈我

「屈人老屈」聽落都幾有新鮮感,夠晒痴線
證據1: 誣蔑本人集資

你製作【懶人包】假裝聲稱有大量證據支持2019本人集資,係公開誣蔑本人,但你根本冇證據。

你既大量證據去咗邊?

海角鴉(285514) 聲稱有大量證據支持2019本人集資,聽落去呢個人講大話唔用腦,人蠢,不過夠晒痴線。
食屎狗,你比我輯錄咗最大篇幅嘅內文
仲想屈我斷章取義

而家我個post話「大量證據證明你用分身」

你咁撚樣截半忽,無前無後
斷章取義咁屈我?
自己打咩唔承認?
你製作【懶人包】假裝聲稱有大量證據支持2019本人集資,係公開誣蔑本人,但你根本冇證據。係證據1黎,仲屈斷章取義?你既大量證據去咗邊?

弱智
海角鴉(285514)自己打咩唔承認?你製作【懶人包】假裝聲稱有大量證據支持2019本人集資,係公開誣蔑本人,但你根本冇證據。以下係證據1黎,仲屈斷章取義?你既大量證據去咗邊?

你啲所謂嘅反駁原來只係斷章取義

「大量證據證明你用分身」
畀你講到變咗「大量證據證明你集資」,痴撚線

係呀你眾籌添呀屌你老母
傻人發現案
海角鴉(285514)混淆試聽,為了屈人無所不用其極,我係2019年討論建立一個「公信力機構」,唔係由我自己集資,我係強調在「討論」階段,由未來香港人認可的「公信力機構」集資,而這個「公信力機構」根本冇辦法討論成功,因為「方舟計劃」既港獨派人士聲稱叫差佬搞本人。

海角鴉(285514)就公開老屈是我本人集資。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞