海角鴉打一大篇文章上線上剛就係為左禁言

52 回覆
5 Like 8 Dislike
海角鴉打一大篇文章上線上剛就係為左禁止別人言論。

當Lv1504(#32221)詛咒其他巴打全家比拉,正當佢興奮之如,俾本人揭露Lv1504(#32221)條友係2019年係咁教唆叫人出去,明明係爭取民主運動,佢係都要暗示搞顏色革命暴動。

19年既香港根本冇一個適合勇武派的舞台,就係Lv1504(#32221)呢種人教唆令到不少勇武派係一個唔適當嘅時機做唔識當嘅嘢,自已係冷氣房食花生。教唆既野有做過就有做過,你呢類人相信好大機會喺連登或者喺TG以及其他平台教唆其他真心為香港爭取民主的香港人。

Lv1504(#32221)好快立即收聲,海角鴉(#285514)就跳出黎,叫囂要對付本人Account。

極度懷疑Lv1504(#32221)同海角鴉(#285514)係同一個人或者係同一個集團/社團。

【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071)
https://lih.kg/3054748

食屎啦大字報痴線佬
食屎啦仆街,港獨派下賤打手,好撚醒啊,屈鳩人啦,唔俾人copy &edit㗎?講幾句說話就話陰謀, 又話集團式陰謀,你老味屈得就屈,港獨派你地今日玩獨裁,唔代表冇人知。
唔知你係咪話我獨裁,
不過講獨裁一定係你呢啲老屈派叻啲
咪係你囉食屎大,打水蛇春咁長嘅文,睇到眼都痛,目的就係屈人同Admin傾Ban account。
樓主好型,幫樓主推

起因:

【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071)
https://lih.kg/3054748
你咁鍾意食屎大,去廁所啦,痴線!
嘩,咁你咪好犀利
你好識得扮嘢呀,俾個叻叻你。
海角鴉#285514 公開話會員#306664 係2019年「煽動」叫人出去黎反送中,想人收皮喎!

但會員306664 一個回覆都冇,

因為唔係佢哋嘅人,佢立即篤背脊。

Lv1504(#32221)詛咒其他巴打全家比拉,正當佢興奮之如,俾本人揭露條友係2019年係咁教唆叫人出去,明明係爭取民主運動,佢係都要暗示搞顏色革命暴動。

但海角鴉#285514就話只得「一個回覆」不可信

Lv1504(#32221)好快立即收聲,海角鴉(#285514)就跳出黎,叫囂叫Admin Ban本人Account

Lv1504(#32221)(懷疑係海角鴉#285514或同一個大鳴大放集團)
認得呢個右膠痴線佬
Lv1504(#32221)公開講2019反送中有機會遇到暴徒,海角鴉#285514就維護佢

Lv1504(#32221)公開暗示2019反送中係搞顏色革命,海角鴉#285514就維護佢

Lv1504(#32221)係2019年教唆叫人出去,海角鴉#285514一樣維護佢

海角鴉#285514 公開話會員#306664 係2019年「煽動」叫人出去黎反送中,想人收皮喎!因為唔係佢哋嘅人,佢立即篤背脊。
push
你呢隻玩仇恨言論嘅左膠收皮啦
樓主極右架
你知唔知乜嘢極右?又想製造謠言屈人極右。
民主自由係左翼言論,本人支持民主自由
但係反對左膠以及共產主義。
【多圖】舉報時事台縫合怪開分身:Timothy(會員編號30561)& Toppos(會員編號198071) https://lih.kg/3054748

估唔到舉報一個網絡打手集團,會令到另一個自我宣傳嘅網絡打手咁驚

嚇到 胡啟敢(連登內山昂輝) 要特登搵8個月之前嘅舊post嚟推
一石擊起千層浪
感謝胡俊龍反駁唔到網民指控,就特登搵8個月之前嘅舊post嚟推,「意圖抹黑」但成效不彰
請管理團隊代刪以下帖子 https://lih.kg/3239252

胡啟敢網絡欺凌他人,公開對方全家資料,甚至電話號碼

論「其身不正」。

信我嘅人係咪弱智我唔評論,
但係胡啟敢(你)一定係弱智。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞