理性討論 其實阿古路對住英超 Top 6 真係好勁

160 回覆
85 Like 14 Dislike

除左好波之外

最為人津津樂道嘅就係佢嘅忠誠

喺而家咩都講錢嘅球壇真係買少見少
唔係one club man 都講忠誠
踢左十年唔可以講忠誠
要計One club man 嘅話 Vardy要去到Sheffield Wednesday Football Club踢英甲先得

重有,當阿朗呢個四姓家奴都講 Loyalty 嘅時候
呢個世界重有邊個唔講得?
柒唔柒都唔輪到你講啦
踢左5場就叫做鍾意
踢左40幾場就唔鍾意
朗都係狗閪來的啦
美欺都係
當然華dee 都係
講忠誠從來只可以講拿鐵斯
你新連登仔?
岩既 P 牌仔係咁上下料啦
華dee咁勁
ching唔使同條友講logic 㗎喇
條友弱智, 你小心俾狗咬
佢好似隻跟尾狗咁跟左我四,五個post
真係唔知做乜春

等大家重溫下你嘅精彩回覆
佢例子舉得衰姐, 朗真係唔會形容loyal, 當年踢獌都嘈要去皇馬.

但vardy唔同case, 佢唔係後生就上位, 早期踢呢d隊向上級聯賽流係正常. 唔通留係隊stocksbridge踢一世咩.
個陣拎完英超真係好多隊買佢都唔走留李城報恩, 係算loyal既球員

Years Team Apps (Gls)
2007–2010 Stocksbridge Park Steels
2010–2011 FC Halifax Town 37 (26)
2011–2012 Fleetwood Town 36 (31)
睇咁多年曼城
哥狗似係搵唔到想要嘅前鋒多過想踢假狗
踢假狗個球員要求太高,球壇都搵唔都好多個擔保係踢得好嘅人
耶穌前鋒入波好少(入唔到波乜9都冇用)
見佢入唔到波基本頭年半之後都轉咗踢後備同翼
耶穌同阿古路踢法完全唔同 耶穌前場背身拎波好易失 轉唔到身
阿古路唔會

阿古路係曼城 基本上都keep住傷,但係傷完就正選
佢個人踢法哥狗嚟之後唔見有太大改變
哥狗改得/令到佢進步大嘅就係廢癲 丁力 迪布尼

我覺得係曼城係阿古路之後冇好嘅前鋒逼佢踢無鋒假狗
踢假狗個球員要求太高,球壇都搵唔都好多個擔保係踢得好嘅人

呢句我絕對認同
上面都有講
當年佢喺拜仁都想試吓搵葛斯嚟踢
但係始終得唔到想要嘅效果
所以再下一年先買埋利雲返去

去到曼城
其實光頭佬比左好多機會耶穌仔
17/18年球季都試過俾正選佢,阿古路後備
之後嘅球季正選/後備出場都有30-40場
但入球真係唔算多
整體當然亦唔夠阿古路踢得咁好
所以21/22 無左阿古路先比foden 踢假九

下季有埋夏撚,Julián Álvarez 進攻手段更加豐富
正前又得,假九又得
係令人期待嘅
話係變陣
我覺得講係輪換更好
買咗夏撚 如果冇中伏冇傷都係佢鐵膽正選架啦
不過下年冇咗耶冇丁(如果賣得出) 咖哩薯打左翼配foden打左中場可以睇睇
理性呢
私心希望光頭佬教得好Julián Álvarez
雖然喺河床佢踢9號
但佢好似翼位都踢到
Train 好隻翼過幾年俾阿根廷接班就 perfect
始終鍾意假9多d (踢左5場唔得就放棄)
佢咁sickball 你唔好質疑佢啦
一陣又小兒麻痺咁撚樣
谷到塊面紅哂就黎爆血管咁
英超霸主

同隻父父得正又幾啱傾啵
其實你已經犯左歧視條例
本人係持有白卡
將會去搵平機會睇下點搞
好丫
大大隻字話體諒返你
我都想睇下平機會點講

Btw,隔離post 你又話自己弱智係講下笑
而家又話有白卡
咁一時一樣嘅
9up 洗唔洗同你拎牌
你當呢到你屋企?
講下笑你又真係當人弱智
唔支持你就當人蝗狗
你不如匿埋喺個山窿到玩下賓周
同自己D 鳩毛傾撚飽佢算啦好嘛
驚你睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞