[I/A] 賽馬娘 台版(1)

1001 回覆
16 Like 80 Dislike
有冇人玩
代理
邊間?
想玩,有冇discord之類討論下

日版最初玩過三個月
無課玩下
隻game 好似冇咩人討論
好多人一早玩緊日版

隻game咁出名,聽就聽過,但無玩過,出咗都會試吓。
應該會輕鬆玩,未必會課。想問唔課可唔可以長玩到?
小萌代理,要玩都記住千祈咪課,個個課過佢啲驚既人無一不後悔
台伏FGO個堆有無後悔
你 無課 又輕鬆長玩既意思係想
輕鬆養下馬 睇故事 , 競技場 / 每月盃賽(兩個都係PVP) 陪跑 都無所謂 ?
如果係咁無欲無求既話 當然無課都長玩到
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34421&snA=3833

相反既話就一係就玩得勤力D 活動打好打滿 , 一係就麻煩課金
又要抽馬 又要抽卡 , 不過有齊未來視 , 都叫慳返D錢先
小北
不過一開game 未有
日版又驚睇唔明
所以先玩台版,但台版代理不嬲都特別閪
玩過日版,隻game好複雜
要做好多功課先可以練到好馬
日版巴打嘅潮文

冇game玩諗住試吓馬娘
所謂萬丈高樓從地起,已經遲過人入坑,梗係要先睇攻略啦
見到篇文寫住遊戲基礎,應該係啲簡單嘢
一禁入去,哇屌成3版幾萬字
文中仲有一堆專有名字,又因子又種馬又phase random
中間教埋你計數,仲要整埋曲線圖表慌死你睇唔明
心諗屌你咩,呢啲叫基礎?唔講仲以為係邊個寫嘅博士論文

可能係我悟性太低,但我知道實踐大於理論,刷咗個首抽先
運氣好好一抽中咗隻3星馬,心諗冇死啦,直接問人開得局未
點知佢哋答我重刷,抽支援卡大過抽馬
唔係啩?玩馬娘唔抽馬走去抽卡?而家玩緊遊戲王啊?
然後佢哋越講越誇張,話ssr冇滿突唔用得,冇滿突成田美妙可以del game
雖然唔知乜撚嘢係成田美妙,但我知滿突係自己永遠都做唔到嘅事
既然做唔到,咁只好乖乖del game

本身養馬係有錢人嘅玩意
以為玩賽馬娘可以感受到有錢人養馬嘅快樂,我真係太膚淺
首先玩家要有足夠智力睇得明篇「基礎」博士論文,仲要有足夠財力課到隻隻ssr滿突
見到連登有咁多人玩真係覺得好感動,原來連登有咁多IQ200,富可敵國嘅人才
邊度有論文睇
睇大丸介紹好了
有無刷首抽教學
同有咩係首抽最好
睇住首抽馬先
https://youtu.be/Tln6LTPerD0
sh石頭 等到出小北先抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞