The Sims 既音樂真係好出色

163 回覆
82 Like 2 Dislike

純粹係重度玩家
呢個真係好勁
台灣Catherine都好正
係呀屌
open world真係好撚好玩
如果sims5可以出得返 我做水魚都唔撚介意
好正呀
多謝你嘅介紹
好期待
繼續整的話唔應該卡通向
sims 1 2冇技術就話姐
https://youtu.be/S3F1vZYpH8c
想像下sims 5 有咁嘅人仔+open world
回憶返晒嚟
部電腦廢 sim3淨係裝到去夜場人生
玩到料理 釣魚 種菜都10級
跟住食神仙菜 不斷周圍扑野生仔
原本d npc老到死 就移埋河谷鎮同夜場個城既npc過黎扑
到所有原生npc老死晒就自己整d女出黎扑
最尾玩到有200幾個仔女lagl
lag到仆街要叫d仔女黎屋企困死佢
最正係第一張個地圖 有個有錢家庭 個老母仲有幾日先變老人家 一開波一定去溝佢 扑完佢就扑埋佢兩個女 生到個族譜勁亂 再整死埋個老公
貴一貴咁砌部機去玩都願呀
唔知點解好鬼入腦我連電視聲都仲記得
唔明點解4要取消open world
成日因為唔想load所以個人仔長期喺屋企
仲要冇埋調色盤
完全係大倒退
樓主開sims討論區我一定捧場
我都係 sims4變哂宅男宅女
以前sims3 一架跑車 車哂一家大細出街食飯出街買餸去玩
最懷念係醫生職業有call機
講電話個啲聲都好洗腦
依家好多都唔記得哂, 淨係記得"brabra嚕"
可惜睇唔到佢地食飯同返工如果有就真係神
Sims 4 可以跟埋出去返工
所以我完全玩唔落sims4
整完個人仔入game之後on99咁唔知做咩好
以前玩sims3最鍾意安排啲人仔周圍做唔同野
勁方便咁mon住佢地
除咗Alterlife同Paralives
有無啲類似Sims既PC驚已上市?
次次睇人仔睇電視都笑死個旁白把聲
仲有sims2 健身台都好好笑
近代sims 同以前比冇咗種活力
最記得初初玩sims 3果陣第一個感覺係好鬼靜, 冇野發生
應該係配樂同風格問題, 所以之後去番玩ts2
sims 4就算數啦
你睇細節同內容量都知佢地冇心整
唯一好嘅multitasking同斜角度
我仲要中左ea伏買咗佢d dlc, 咩扮日本滑雪嗰啲, 點知只係望住佢一個地點load去另一個地點 完全唔知有咩好玩sims 3個island paradise 可以潛水探險勁好玩 仲有個可以睇北極光
日本滑雪有冇trailer睇?
sims 4 好似出咗隻star wars dlc比人鬧到上天花板

一睇就知掠水
一個地圖之後一堆免仔洞
Sim4狂出資料片
吸金緊要
肯定有排
但sim4玩法真係好撚悶
完全冇左冒險完素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞