歸英派/歸美派/歸x派 係垃圾

89 回覆
109 Like 20 Dislike
香港連軍事力量都無,係要R人fd跟大佬架啦

有邊一個國家一開始就有自己軍隊?
無未組織囉
支那走難基因
當然係支那打敗仗之後香港作為聯合國託管再獨立,係比較有利既方案
因為笨土派太垃圾
咁耐乜鳩都做唔到 點旨意佢地
美國一句有用過你笨土派一味衝衝衝啦

咁係咪所以要做美國狗?
咁香港人一世做狗得啦,咁撚鐘意比其他人管

咁又唔係咁講呀,做美國狗點都好過做中國狗

想做美國51州?大把人排緊隊 幾時輪到你
支那走難基因

無錯
個種心態真係令人氣憤

口口聲聲話自己係香港人 i am from hong kong
轉頭就想做其他國家既狗
班垃圾精神分裂

因為笨土派太垃圾
咁耐乜鳩都做唔到 點旨意佢地
美國一句有用過你笨土派一味衝衝衝啦

你可以自己做,做得比本土派好
仲有班成日攞英女王/god save the queen嚟打J嘅人,都唔知做乜撚

吓揸bno/bc 丁事頭婆有咩問題?
現實係要搞獨立 點都要外國勢力幫手先有機會 而要人幫手就要拎野黎交易

老毛咪又係做俄狗起家
前後割地送錢n咁多次
不要侷促自己嘅進路,不同方向都可以好好玩
現實係要搞獨立 點都要外國勢力幫手先有機會 而要人幫手就要拎野黎交易

唔好話獨立
個撚個揾夠錢就想移民
完全無意識,無任何動力去保存香港文化,
好似廣東話,繁體字,電影音樂,生活方式等等
淨係想攞外國passport,然後蝗蟲咁入侵人地國家
同支那有咩分別?

都算

而家竟然要求其他國家接管香港!?
原來香港人咁撚垃圾?賤撚過大陸人
成個聯合國支持你獨立都無撚用啦

因為我唔清楚你對狗嘅定義,所以有一堆是非題想請你理性回答,只需要答係同唔係就可以了。當然,如果唔嫌麻煩嘅比多少少解釋就更加好。

1. 如果大陸人落嚟香港/出海外抱住殖民嘅心態,算唔算係狗?

2. 如果大陸人落嚟香港/出海外做個入鄉隨俗嘅公民,算唔算係狗?

3. 如果香港人出海外抱住殖民嘅心態,算唔算係狗?

4. 如果香港人出海外做個入鄉隨俗嘅公民,算唔算係狗?

5. 如果支持港獨但會尋求外國人協助,算唔算係狗?

謝謝。
要講獨立,冇可能唔靠美國
但方法唔會係成為人地其中一個州
邊個國家敢收700萬個語言不通既政治難民
你講歸英都冇咁嬲,最多笑你唔睇新聞ON99咁
講做美國州根本係弱智,同8000蚊幫人走粉果D傻閪冇分別
同深圳一河之隔即係一定要駐軍,咁共產黨肯唔肯俾你放個美軍基地係香港,美國肯唔肯因為香港同中國開戰?

唔講呢D,美國係咪真係咁撚care 你香港有冇民主?
根本對美國黎講,只要共產黨唔搞到香港D 外資,共產黨做乜根本WFC

唔好話獨立
個撚個揾夠錢就想移民
同支那有咩分別?

都算

你混淆視聽
1. '香港人冇用xyz'同'應該求外國幫手'無關

2. 話求外國幫手係'賤','垃圾',哩個係價值判斷

但客觀上係咪有效,成功率最大呢?

如果成個聯合國支持仲搞得成

俾你哩類人話兩句垃圾有幾大問題?
要講獨立,冇可能唔靠美國
但方法唔會係成為人地其中一個州
邊個國家敢收700萬個語言不通既政治難民
你講歸英都冇咁嬲,最多笑你唔睇新聞ON99咁
講做美國州根本係弱智,同8000蚊幫人走粉果D傻閪冇分別
同深圳一河之隔即係一定要駐軍,咁共產黨肯唔肯俾你放個美軍基地係香港,美國肯唔肯因為香港同中國開戰?

唔講呢D,美國係咪真係咁撚care 你香港有冇民主?
根本對美國黎講,只要共產黨唔搞到香港D 外資,共產黨做乜根本WFC

因為我唔清楚你對狗嘅定義,所以有一堆是非題想請你理性回答,只需要答係同唔係就可以了。當然,如果唔嫌麻煩嘅比多少少解釋就更加好。

1. 如果大陸人落嚟香港/出海外抱住殖民嘅心態,算唔算係狗?

2. 如果大陸人落嚟香港/出海外做個入鄉隨俗嘅公民,算唔算係狗?

3. 如果香港人出海外抱住殖民嘅心態,算唔算係狗?

4. 如果香港人出海外做個入鄉隨俗嘅公民,算唔算係狗?

5. 如果支持港獨但會尋求外國人協助,算唔算係狗?

謝謝。

你係咪錯撚左重點?重睇 ok?

我講緊嘅係有d垃圾想將香港被其他國家接管/管治,even 無任何關係/歷史
or 將所有香港人"移民"去其他國家,務求建立"新香港"
而唔係單單focus係移民

你最後一點同我個主張無衝突,亦無關係
重睇啦屌

唔好話獨立
個撚個揾夠錢就想移民
同支那有咩分別?

都算

你混淆視聽

屌你老母
閱讀理解 0 分?用下腦 ok?
乜我有話過如果搵外國幫手獨立就係垃圾?

重點根本唔係獨唔獨立
而係有班垃圾只係想其他國家接管
係接管呀 管治呀 唔係幫手獨立呀
明唔撚明呀?
Sovereignty 呀, 即係歸英,個sovereignty 係 UK (Crown) 呀
歸美, 香港sovereignty 係美國呀
明唔撚明呀屌你老母
屌你老母 連登仔中文0分?唔識字?
我有撚話過獨立靠外國幫手係垃圾?

重點係,班垃圾無諗過獨立/搞好香港/or even 溫和d,for example 研究點強調一國兩制大陸唔入侵香港等等
反而不斷想其他國家去接管香港

technical d 就係將香港個sovereignty由PRC 轉去英國美國咁呀
明唔撚明呀?

如果你咁都支持,你不如早死早著啦
完全明白點解中央開始omit 港人治港,高度自治
屌你老母,香港人都唔想自己管自己
咁抵撚死啦

唔好話獨立
個撚個揾夠錢就想移民
同支那有咩分別?

都算

你混淆視聽

屌你老母
閱讀理解 0 分?用下腦 ok?
乜我有話過如果搵外國幫手獨立就係垃圾?

重點根本唔係獨唔獨立
而係有班垃圾只係想其他國家接管
係接管呀 管治呀 唔係幫手獨立呀
明唔撚明呀?
Sovereignty 呀, 即係歸英,個sovereignty 係 UK (Crown) 呀
歸美, 香港sovereignty 係美國呀
明唔撚明呀屌你老母

如果真係歸得成英,有咩問題
雖然現實機會近於零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞