(多圖)cls 有條女淨係著底衫搭地鐵

91 回覆
355 Like 1012 Dislike

不能只有我看到
呢種身型好屌,班緊支美極返黎,等等
兩張圖=多圖
係咪隔離post嗰個

[有圖] 大話港男閃咭流出 (2)
https://lih.kg/3048988
我信你
大部份肥到成座山咁嘅肥婆,條頸後面都好多老泥,因為佢哋沖涼嘅時候卒唔到。

老泥俾頸部脂肪一層層夾住,日復日年復年咁累積。
所以大部份肥婆條頸都係黑色,越黑老泥越厚。
如果你哋有幸溝到肥婆,就人一世物一世點都要試下。
首先用手指濕少少水起勢咁卒,用匙羹刮出嚟,加兩滴美極慢慢品嚐。
初哥可能話核突,但你唔食肥婆老泥等於登上白雲山唔食山水豆腐花一樣咁傻的嗎。

下身方面又係有學問,肥婆食咁多漢堡包同牛肉,男性荷爾蒙分泌過盛。
所以塊西至屎o全部都係毛,無論佢幾乾淨,都有陣咸魚溝變壞乳酪嘅味道。
據英國研究,82.5%肥婆都唔會剃腳毛,因為烏低身嗰下等於做sit up,有違肥人忠旨。
所以肥婆啲腳毛永遠好似鐵線咁粗。
奶西嘅時候叫佢瞓低你忠個頭埋去,兩隻手要掃佢隻腳啲鐵線等佢起雞皮,然後叫佢嗰對火腿夾實自己個頭唔好比空氣流出。
陣咸魚味喺真空環境會得到昇華,係有層次而漸進的。
奶嗰時攝攝聲,有3D立體音響加回音效果。
你嗅覺,味覺,觸覺,聽覺得到前所未有嘅享受,呢啲先叫人生啊。

啪啪啪嗰part唔多講,因為肥婆塊田多肉好撞係常識,你塞咗入去會感受到溫暖同安全感,比一層一層肉緊緊包住。

成日笑肥婆以為自己好識食嗰啲人,根本就係未夠班,自以為是嘅表現。你比食女界嘅高手揀減肥前欣宜定係整容後楊怡,佢完全唔想答你,一嚟佢唔想笑勁你問無聊野,二嚟佢已經諗緊點班支美極返嚟。
不能…
食得咁偏呀,師兄

不能呀屌
不能只有我看到
GOGOGO
巴打真係好有大愛,咁肥膩都食得落
old news is so exciting
我願稱呼你為最強
係我既心聲
師兄都好飢渴下

點解冇人入嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞