古巨基對Edan讚不絕口:假音一流

252 回覆
59 Like 270 Dislike
咪玩啦大佬
讚佢假音一流咪即係暗吋佢唱唔到高音,上到去駛撚用假音咩
唔知佢係咪痴啦,但佢講得呢句真係好似擦鞋多過讚,以前好鍾意佢d歌,但呢件事真係顯得佢個人勁假unfollow左
感冒腔係特色黎
一個k房一個舞台質素
睇番遍報道,古生只係話「喺錄音過程裏面,我發現Edan喺假音上係好好,擁有一把好靚好滑溜嘅假音。」

由始至終無讚過佢唱得!係鏡粉打哂飛機,愈吹愈大。

咬字同埋好就走音咁,搞唔掂
Cd 都走音
人地讚 你又要話人痴mirror又性
學吓欣賞好無
為反而反 你唔厭我都厭
依家娛樂圈根本冇人夠膽唔讚Mirror
本來早兩日已經重覆聽番《飄流教室》,估唔到合唱
版都好好聽,一開始係呂爵安唱嘅副歌,之後和古巨
基的合唱同和音,都聽到呂爵安唱歌又進步了,聲線
亦好有感情,兩把聲出奇的夾。好多謝古 sir俾機會同
呂爵安一齊唱,亦期待你呢個IRWTS project! MV 亦
拍出歌詞表達的感覺,勁match😋😋
好好聽啊 葡 而兩位都唱到好有feel呀 俞聽到我眼濕
濕的,爵安唱高音好聽左好多呀产戶,多謝古sir 邀
請爵安合唱惠 我真係好好聽呀 !!!!!!
呢個年代玩mix
無左以前個突然轉換位
咁梗係「滑」啦
Damn this song totally takes me back. And all that
feels from Leo's and Edan's voices just breaks my
heart in the best of ways~
互相利用make noise姐,唱得好唔好聽對佢地黎講唔重要
算你個死廢老識貨
到你出歌個陣係咁易睇兩秒youtube幫你加views
你睇翻佢同周慧敏個訪問節目,佢自己都有講,當年佢係因為有一次大病把聲唔穩定先焗住要不斷唱假音,因為點上都上唔到個高音,跟住就無啦啦俾人叫假音王子,佢自己都話當年d人咁樣叫佢唔知係讚定吋
十室九貧湊得八兩七錢六分五毫四厘,尚且三心兩意,一等下流!
條女
連登仔又崩潰
古巨基識撚唱歌咩
連登一向踩基仔捧eason架喎
古sir收咗幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞