[LOL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1012)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
T1對佢算仁慈啦
打liss唔帶淨化唔捉爆佢算係咁
姑媽影相頂住keria
唔算回穩 比人fb 同keria捉fiora又q唔到兵
係宙斯打爆左上路 迫住croco要上上路
咁佢玩counter gank先咁舒服
姑媽拍埋去咁大舊
完全唔知好定唔好
分奴
T1好撚完美
咁都叫回穩
3路都有線權都比人係野區捉死
limit test 姐
無咩大影響
佢係on9用e搞到a唔到,正常應該一開始e跟住用q
佢就q,a再e跟住搞到補唔到嗰兩下
kaisa 用緊e嗰陣a唔到
個下想入去捉VI,似一齊CALL多過自己無啦啦行入去WO
係可能估唔到DOVE放兵幫得咁快JA,又或者低估左AHRI mobility
ZEUS 都要有ONER同FAKER 逗先整得爆上路WO
CROCO 明明想住上,但下下比ONER SIT到
咪就係兩下普攻出唔到,E前同E後個下都A唔到
係0PING環境下真係激柒
3分幾鐘 oner未去之前fiora已經剩3分1血
oner係上去dive唔係想逗住
5分鐘fiora tp去上過左40秒又剩3分1血 zeus8成血
咁都唔打爆?
fiora唔係counter jayce咩搞咩打成咁
id之力?
T1
msi wei 1打2都打爆oner
oner依家打下游隊 入侵野區都比人打爆返轉頭咁都叫回穩咩
公道講
jg 好難判斷到 用1-2場
由msi到依家都已經唔只1,2場
依家打弱隊佢表現都已經係咁
打勁隊 隊友無優勢佢咪爆得仲勁
佢起碼rank上返千分再講
我既意思係
好似guma zeri明知有sup黎緊都同隻ad單挑呢d
其實可能係覺得自己隊優勢 死1-2次都無問題
可以試下試 極限

呢d 我地睇落好似好送
但其實可能呢d位係佢地自己想試下打

不過其實實情係點好難判斷我地
輸同爆線.....
雖然我都認為佢打落去,都係爆炸
但一黎ONER COVER得足,FAKER ONER DIVE個下完全整爆左上野
今日又有完美漿豬睇
DRX打完兩場就全勝登榜首
其實已經穿咗線啦 有咩好嘈 fiora得百幾血係塔底 zeus仲有8-9成血+2波兵 佢唔叫jg cover一係就比人塔殺 一係就輸2波兵 結果都係爆炸
今日有冇kdf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞