港女著格仔連身裙 點解要短到上大髀根部?

16 回覆
0 Like 10 Dislike
女人邊有根
圖?
因為露多啲腿 視覺上會顯瘦啲
畀你𥄫
淨係識上黎問問問,一啲output都無,當成班兄弟係master Joe呀?

又唔係唔知上黎問野,無圖乃係要比人屌老母,呢個係定劣黎架嘛。你明知都仲要做,是為不孝。所謂「世俗所謂不孝者五…從耳目之欲,以為父母戮」。意思即係話只顧縱情自己聲色享樂,使父母感到羞辱,就係講緊你呢個仆街仔。比你問到答案又點,老母要比人屌咁多次,一番凌辱之後換番黎嘅答案,你忍心要咩?

你話你無膽放圖上黎,咁你咁撚無膽就唔好係度問問問啦,問完又點?你條撚樣夠膽行動咩?咪又係縮埋一二角係度震到貓王咁款,嘥晒一班兄弟仆心仆命,幫你諗爆個小乳頭先諗到方案,嘥gas。

好心你自己反省下自己啲行為,係有心想大家幫你諗嘅就比番啲誠意,比幾張圖黎睇下,起碼大家都知點幫你。都係無膽嘅,你就唔該收收皮先,唔好諗住會有兄弟幫你拆,更加唔好諗住成功。

下次再當兄弟係master Joe,就屌到你老母好似AI Rabee'a 咁飛晒釘,係成粒成粒釘飛脫而出果種飛釘。

睇路呀𡃁仔!
俾三秒你
圖?
好撚7正
每次都好驚你有圖
too long...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞