覺唔覺AAPE呢個牌子真係好柒

15 回覆
37 Like 1 Dislike
後生17-18歲個陣覺得好型 好貴 心諗第時大個搵到錢一定係咁買買買
到大個左 一入返去 個種感覺
第一 D人(SALES)真係好7,好似成班馬嬲,著住件小醜衫咁跳黎跳去
第二 好煩 跟住你係咁SELL 唔買又西面
第三 D款 真係好7。。

都係襯早執吧啦!垃圾
今時今日,入得去嘅都係

必定係矮嘅,有肚腩,偏光頭嘅中佬
所有將個牌子放心口或者背脊嘅衫都好柒

champion

極度乾燥
有啲同感,以前覺得呢啲係潮人先著,但大個咗反而冇意欲去買。
我呢啲窮撚只係著G記U記淨色Tee…
睇錯Apple
屋邨MK特別鐘意
大陸佬最鍾意去
細個小學5,6年班果時 表姐買左件AAPE tee比我
果時唔知係咩名牌
着到中學都著緊跟住聽同學講要5,6舊水一件
覺得好威結果著到背後有個衫架窿都繼續著

而家睇 真係一件都買唔落 好柒
I.T全部牌子才都柒
細個記得明明係bape點解變咗aape
AAPL
Bape係真潮牌,世界級嗰隻,aape係旗下副綫,基本上靚嘢唔會喺aape
我覺得最尷尬嘅係啲sales個樣覺得自己好有型,啲眼神好似覺得你好柒咁所以已經唔敢入去
真 。。。 明明佢哋成隻馬騮咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞