屌你老母csl

136 回覆
132 Like 4 Dislike
個台用咗成10年
忠實用家
收皮啦
大話精教畜
你有嘢想爆喎。願聞其詳。
何sir出哂名喇
上次講大話屈代理
點知人地有錄音 拎哂出黎比律師出信告佢
何sir咪逼住要笠水道歉
件事epc果邊出哂名
間代理應對西客都唔係流
係咪增值服務入面揀免費升級 5G? 聽人講你咁樣升上 5G , 只係升你上 5G 網絡, 但速度會跟返你原本個 4G / 4.5G plan, 你只係賺咗低時延 / 網絡容量嗰啲, 所以速度唔會有明顯提升, 要真 5G 就要正正經經去 subscribe 一個完整 5G plan

簡單啲講, 呢個只係 5G 限速 plan, 要嚟谷 5G 客數
拉開少少話題,有無link share 吓。
Google喇 係街點搵比你
Google search “何sir hkepc”應該搵得返
csl 個擴容做得好唔掂, 一容多就奶嘢
咁 5G 嚟講算好慢
csl 個擴容做得好唔掂, 一多就奶嘢
csl真係垃圾到仆街
返工永遠都收唔到 多撚謝
係佢1年前送免費1個月有5G訊號有50GB數據的增值服務,用完50GB後冇完結日期,變相送5G訊號加原本20GB後FUP無限數據的限300M速度的5G無限數據限速plan,又係有5G網絡增值服務的plan
smartone > csl >3 = cmhk
咁係喇, 呢啲係 5G 限速 plan 嚟
Ching, 你近排有冇做過 4 台? 而家完全唔係咁排
Ching, 你近排有冇過 4 台? 而家完全唔係咁排
咁係點排?
如果只計 5G 實際表現
CMHK > csl ~ 3HK > SMC

不過 csl 真係輸喺擴容, 一多人用就 hihi
用緊club sim 58蚊plan經常load空氣
真係痴撚線
唔係搭地鐵send個whatsapp都有時要load 30秒
自從楷仔入主, CSL 同 PCCW 合併後就仆直
我之前個 csl 5G plan 都要跳船
除左csl, 誠意推介另一個垃圾台:sosim (aka 3hk)

真係cls公司

33蚊1個月唔好太大期望
屌你個名
起碼唔係收爆都 load 空氣,算唔錯了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞