歐美主流樂壇集中討論區71

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
難啲冇你估好似Adele咁出盡奶力都低過Folklore咩
仲以為係今晚12點會有,原來要等到10月
依個應該唔係正式封面
Nicki Tay 今日要搶你風頭
又係你個低質黑粉陰陽人
跟你學野姐
Tay 一出 連宇宙天團blackpink 輪為暖場歌手 完全冇人討論 死返去mama 啦
tay tay
以為Tay Tay又surprise drop

要等兩個月寧願佢出果日先公佈
According to The Sun, Taylor Swift's new album will be her most collaborative album yet and she is eager to work with up-and-coming female artists and producers.
Avril
已經爆咗會有佢
想有halsey
Tay Tay 琴晚有講到話好榮幸四個nom都係女性, 可能今次隻碟多同女藝人合作
女皇選丫環 唔知邊幾個妹仔得到女皇嘅賞識
有冇人講過你好煩講嘢好難聽 成個毒唯盲粉咁
畀啲尊重其他歌手啦 乜鬼野女皇選丫環 話人妹仔音樂無分貴賤 樂壇又唔係得佢一個
佢不嬲低級黑,由佢自己嗨啦
唔好嬲 太耐冇 Tay 消息 今日知佢出山 太興奮 可以同Tay 合作係件開心榮幸嘅事
乜9呀屌
係啊係啊
鍾意tay就唔好日日喺到踩一捧一啦
以為唔撚知你條友想點咩
因為olivia 同dua 兩個swiftie 都有Taylor嘅支持 所以我都會鍾意埋佢哋
你起吓我個底就知我鍾意咗Taylor 好多年

樓上個鹽香小豬西 就真係一踩一捧 都唔知係咪跟你學嘢
屌你咩 懶高清 自己都笑JB 笑浮尸
音樂無分貴賤呀 自己鐘意jer 就唔比AL 入圍 ,樂壇唔係得jer 一個
ok佢鍾意啦
你唔止捧一踩一啦 踩哂全部歌手悶喎

利申:我認同你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞